IVAN MARINKOVIĆ ZAVEO MILJANU, ZAVRŠILI U KREVETU: Mrtav pijan je iskoristio zbog INTIMNIH odnosa!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Eliti ne prestaje!

IVAN MARINKOVIĆ ZAVEO MILJANU, ZAVRŠILI U KREVETU: Mrtav pijan je iskoristio zbog INTIMNIH odnosa!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

U sinoćnjom izdanju rijaliti šou-programa "Elita", učesnici su imali zadatak da iznesu svoje mišljenje o potrčcima i da odluče koga žele da nominuju - Snežu Jovičić ili Darijana Radomirovića. Međutim, tokom nominacija došlo je do žustrog sukoba između Lepog Miće i Ivana Marinkovića, koji je iznenadio izjavom o odnosu sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić, sa kojom ima sina Željka.

Pošto je Darijan nominovan, moram se uhvatiti Miljane Kulić. Pitanja za njene partnere, zašto joj pravite decu, zašto ste s njom u vezi i zašto živite kod nje - upitao je Mića.

Evo, da ti ja odmah odgovorim pošto sam joj ja napravio dete, nije baš bilo planski, evo, neka sam je i iskoristio. Mi nismo bili u vezi, niti smo planirali porodicu, nisam planirao da živim sa njom. Mene moraš da izuzmeš, jesam joj napravio dete, ja sam gledao da pobegnem, dete je ostalo - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Marinković priznao da je iskoristio Miljanu Kulić

- Tvoja odgovornost je najveća baš zbog toga - rekao je Mića.

- Nemam više odgovornosti prema njoj koja me tako vređa, ja nju nikada nisam voleo, napravili smo dete, nisam je voleo - rekao je Ivan.

- On treba da poštuje majku svog deteta. Njemu je bilo bitno da je je*e - rekao je Lepi Mića.

- Imam odgovornost prema detetu, ne prema njoj. Ako se ne je*e sa Darijanom koji jedini hoće da je je*e ovde, ona je na silu juče pokušala da ga poljubi. Šta ona može drugo da radi u rijalitiju. Ako nekoga voli, se*s joj je opsesija - rekao je Ivan.

- Miljana je veća zvezda od svih vas - rekao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miljana Kulić Elita

- Sinoć je Darijan odbio, jurila ga je onako - rekao je Ivan.

- Ona ima istoriju sa vama, nije došla kod Alekse sa kojim nema ništa. To su vaši izbori, njoj zarad rijalitija ne treba ništa - rekao je Đedović.

- Ako je Miljana ovakva, šta su onda oni? Kako nekog možeš grliti, ljubiti, je*ati i onda reći da je ovakva. Pa kakvi ste vi onda? - upitao je Mića.

- Još gori - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

24.03.2024 09:14

Ovaj Đedović je kreten!! Najvie ga je pogodila istina da nije valjao kao voditelj i da je zato u rijalitiju! Sada podržava i brani Miljanu, koju je tužio i onako pljuvao, a onda kritikuje Maju zbog toga!!! Pukao je (bez seksa 5 godina!!!)!!!