JANJUŠEVA ENA IMA NOVOG DEČKA: Ovo je istina o njegovom EMOTIVNOM SLOMU, stigla ga Asminova KARMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavili su se navodi o novom partneru Janjuševe bivše žene, nakon čega mnogi smatraju da ga je stigla karma za sve što je govorio Aneli o starateljstvo Asminovom nad malom Norom!

JANJUŠEVA ENA IMA NOVOG DEČKA: Ovo je istina o njegovom EMOTIVNOM SLOMU, stigla ga Asminova KARMA! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Sinoć su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali skandalozni sukob u "Eliti", tokom kojeg je došlo do raskida. Janjuš je izvređao Aneli jer je ponovo počeo da sumnja u njenu vernost. Naime, on je smatrao da ona ponovo pokušava da se približi Stanislavu Krofaku Panteri, zbog čega ju je izvređao. 

Nakon haosa, zbog kojeg je nakratko prekinuta emisija "Pitanja novinara", Janjuš je otišao u pab i krenuo da plače i to zbog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, koji je krajem decembra prošle godine izvršio samoubistvo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš plače zbog smrti najmlađeg brata

Međutim, na društvenim mrežama su se pojavili komentari u kojima se pominje da Janjuš nije u totalnom rasulu samo zbog porodične tragedije, nego da je saznao da njegova bivša supruga Ena ima novog partnera, koji se jako dobro brine i o Kruni i da zbog toga ni za rođendan nije dobio čestitku od njih dve. 

- Razumem da mu je žao pokojnog brata, ali zašto meša ljubavni odnos? On je čuo da mu bivša žena Ena ima partnera i da više nema pristup u njenu kuću, nije mu čestitala rođendan, ni ona, ni ćerka i on je pukao, jer je psihički nestabilan - napisao je neki komentar na društvenim mrežama, a povodom toga se oglasio jedan profil na Instagramu koji prati sva dešavanja:

Republika

Foto: instagram.com

Na društvenim mrežama se spekuliše o novom dečku Ene Janjušević

- Da, istina je da Ena bivša žena Janjuševa ima novog dečka, koji je takođe preuzeo ulogu oca u Kruninom životu. Nije slučajno što mu ni Ena, ni Kruna nisu poslale čestitku za rođendan. Da li enin novi dečko nosi Kruninu sliku u novčaniku? Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada - glasio je komentar tog profila na Instagramu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kisa

23.03.2024 14:30

Janjusu je Ena bila najbolji prijatelj u zivotu,odana,vjerna,dobra majka,bila tu uz njega u njegovim dobrim i losim vremenima.Izlazi Janjuse iz tog rijalitija i cuvaj porodicu ,pazi majku,oca,brata,zenu ,dijete ..sve te rijaliti zene su nula prema tvojoj zeni ,sutra da obolis sve bi se razbjezale jedino bi Ena bila tu

Odgovori 11 0
MINA

23.03.2024 15:06

nisi ynao da cuvas i postujes i yeni treba podrska i pomoc

Da

23.03.2024 15:14

Da, istina je ovo iz komentara a tiče se čestog psihičkog loma Janjuševićevog. Tragedija i tuga za bratom je ogromna, bol neizlečiva a osim toga njega lome njegovi životni promašaji. Njegovi poroci i seksualne partnerke su mu rasturili brak i izgubio je jedinu stabilnu luku i sigurnost u svom životu. Uvek su ga prihvatali u tu kuću i pomagali mu da se ponaša makar kao dobar otac u toku mesec - dva boravka izvan Šimanovaca. Svestan je Janjuš da je odabir lošeg partnera (Aneli) koja iza sebe vuče vagon loših stvari i događaja iz prošlosti svoje a i nekih članova svoje porodice, svestan je da ga sve to udaljava i da mu se zatvaraju vrata porodice bivše žene koja mu je uvek pomagala. Aneli, ( ne prihvata je i nema lepo mišljenje o njoj ni njegova porodica ) žena koja nema obrazovanje , ima 35 godina i dete a nigde ne radi, Janjuš 39 godina a ne ume i nikad nije ništa radio i često kaže da on ne ume da radi, pa kako onds oni da žive, gde da žive i od čega da školuju, hrane i oblače decu? Oboje su neodgovorne osobe. Oni su ljubomorni i jedno na drugo ali to rešavaju lako za dan - dva kad stignu fanovi sa poklonima . Kada bivša žena zauvek zatvori vrata svog doma za Janjuša a u njen život uđe novi partner, Janjuš će moći da viđa kćerku i provodi vreme sa njom samo u svom domu ako ona to bude htela i ako prihvati Aneli, ženu koja joj je strašno vređala majku i nazvala je ženom koja se prodaje za novac. Kad bude kćerka imala 15 godina i više, da li će to moći oprostiti? Ne verujem. To su uuzroci Janjuševih lomova i svađa jer je on svestan svega pa i toga zašto nije dobio čestitku od kćerke. Ljubomora, mantil i Stanislav (ovog puta ) su samo izgovor za njegovo "ludilo " i svađu sa Aneli.

Odgovori 11 1
Ivaso

23.03.2024 16:35

Sve sto mu se desava,sem smrti brata, je zasluzio.Nisu njemu ljubavnice rasturile brak,on ga je sam rasturio.Inace on nije odrastao sa svojim godinama, on neodgovoran,lenj,nesposoban da se brine o sebi,a kamoli o zeni i detetu.Nadam se da ce Ena naci dobrog coveka za sebe i ocinsku figuru za Krunu Janjusevo naricanje za bratom je licemernon,jer kako covek u dubokoj zalosti,odmah po sahrani brata,moze da prica o Aneli,vodi racuna o tome da li ga je prevarila i na kraju se valja sa njom po krevetu pred milionskim auditorijumom Besramna,lenja,neodgovorna,psihicki nestabilna persona,bojim se da nece dobro zavrsiti