TRUDNA ALEKS PREKINULA ĆUTNJU: Nije ostala IMUNA na reči Maje Marinković, HITNO joj se obratila!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je Aleksandra Nikolić poručila svojoj ljutoj suparnici!

TRUDNA ALEKS PREKINULA ĆUTNJU: Nije ostala IMUNA na reči Maje Marinković, HITNO joj se obratila!

Foto: ATAImages

Aktuelna učesnija rijaliit šou-programa "Elita", Maja Marinković, nije skrivala svoje emocije prema bivšem partneru Filipu Caru, ali je istovremeno izrazila sreću zbog njegove buduće uloge oca, kao i da će mu rado čestitati na rođenju deteta. Povodom njene izjave sada se oglasila pobednica šeste sezone "Zadruge", trudna Aleksandra Nikolić, koja će početkom aprila roditi Carevu ćerku.

Aleksandra Nikolić, koja broji dane do porođaja, istakla je da su odnosi sa bivšim partnerom Filipom Carem sve bolji, uprkos prekidu emotivne veze. Njihova komunikacija je, prema njenim rečima, odlična, što je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti. Nakon Majine izjave o Filipovom budućem roditeljstvu, Aleksandra se oglasila na svoj karakterističan način.

- To je baš lepo od nje. Evo, baš se zahvaljujem unapred i želim joj ono što ona želi meni i mojoj bebi od srca - poručila je Aleks sarkastično, preneo je Pinkov portal.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić će se uskoro poroditi

Podsećanja radi, Filip Car je nedavno javno otkrio kada će se Nikolićeva poroditi i na svet doneti njihovu ćerkicu.

Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je bivši zadrugar nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading