POKUŠAJ BEKSTVA U ELITI: Procurio snimak, obezbeđenje hitno reagovalo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica i Teoodra ponovo prave drame, bahatim ponašanjem zgrozili javnost!

POKUŠAJ BEKSTVA U ELITI: Procurio snimak, obezbeđenje hitno reagovalo! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica već nekoliko dana imaju ozbiljne probleme sa svojim cimerima u rijalitiju "Elita", zbog čega ulaze u česte sukobe. 

Iako je Teodora do sad više puta bila kažnjena, izgleda da nju to ne dotiče, pa nastavlja da krši pravila koje je Veliki šef jasno propisao, a koja su naglašena i pročitana još tokom otvaranja "Elite". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Nenad Macanović Bebica pokušava da izađe iz "Elite"

Na društvenim mrežama se pojavio snimak najnovije drame koju su Bebica i Teodora napravili danas nakon emisije. Naime, kako se pretpostavlja i komentariše ispod video-klipa oni pokušavaju da ucene produkciju i postave zahteve. Macanović je sa svojom devojkom došao do prozora, kroz koji uglavom takmičari pokušaju da pobegnu. Njih dvoje su na sve načine pokušavali da na sebe provuku pažnju, što im je pošlo za rukom, jer se tokom drame i histerije brzo pojavila obezbeđenje. 

Macanović je od pripadnika obezbeđenja dobio upozorenje da će ga sprovesti u zatvor ako bude nastavio tako da se ponaša, na šta je on pokušao da im odbrusi da sa njim tako ne mogu da razgovaraju. Macanović je još jednom zgrozio sve bahatim i drskim ponašanmjem, pogotovo prema momcima koji su samo obavljali svoj posao i stajali pored njih u slučaju da im padne na pamet da lome stakla, kako bi sprečili mogućnost da se povrede. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Da li će se ljubavni par Macanović-Delić smiriti ili će na ovaj način da nastave da privlače pažnju ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading