SLAVLJE U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA: Podelio srećne vesti, svi mu čestitaju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikica Bojanić organizovao slavlje u porodičnom domu!

SLAVLJE U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA: Podelio srećne vesti, svi mu čestitaju! (FOTO)

Foto: Promo foto

Danas je poseban dan u domu pevača i bivšeg učesnika "Zadruge" Mikice Bojanića, jer njegov sin slavi 15. rođendan. Ponosni otac je ovo slavlje podelio na svom Instagram profilu, gde je objavio sliku svog naslednika i rođendanske torte.

Pored toga, Mikica je podelio sa svojim pratiocima i emotivnu uspomenu iz porodičnog albuma koja datira od pre 15 godina, kada je postao otac, a pored je dodao fotografiju na kojoj su danas on i njegova supruga Dušica pozirali sa sinom koji proslavlja rođendan. 

Inače, jedno vreme se speklusalo da će Mikica ponovo postati deo rijalitija i najavljivao se njegov ulazak na društvenim mrežama, međutim te spekulacije se nisu obestinile. On je nedavno bio gost u emisiji Pitam za druga" gde je upravo i komentarisao neka od aktuelnih dešavanje iz "Elite", kao što je razvod Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore.

- Nije moguće da je ona toliko nekog zavolela i da je sve to nestalo za tri ili sedam dana. Ja ili bilo koji čovek ne verujem da možemo nekog za tako kratko vreme da preboliš. Nigde ne piše koliko će ta veza da traje, ali sve što je Matora uradila za nju i ona odjednom kao našla drugog lika - nastavio je Bojanić. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mikica Bojanić

- Da li je realno da je baš sa Anđelom odlučila da bude? - upitala je voditeljka.

- To mi je čisti interes, kalkulisanje. Kad sam ja bio u Zadruzi svi su se takmičili što nema za ovog pitanje za onog. Meni je to bilo glupo, tako da po svemu sudeći mislim da je to čisti interes. Gledali smo Anitu i pre Matore i sada hoćeš da mi kažeš da je on nju izabrao i kao ona će mu biti devojka - poručio je Mikica. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading