PREPOZNAJETE LI UČESNICU ELITE? Pozirala sa našim poznatim glumcem, slika PROCURILA JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo nastavlja da objavljuje detalje iz privatnog albuma!

PREPOZNAJETE LI UČESNICU ELITE? Pozirala sa našim poznatim glumcem, slika PROCURILA JAVNO! (FOTO)

Foto: shutterstock

Učesnica "EliteAnđela Šparavalo postala je glavna tema u domaćoj javnosti zbog svoje istopolne emotivne veze sa Bojanom Pavlovićem i sukoba sa porodicom. Međutim, njena mama je nedavno objavila staru fotografiju na kojoj je Anđela pozirala sa popularnim srpskim glumcem Milanom Vasićem, otkrivajući da je Anđela oduvek bila vesela i nasmejana devojčica.

Mama Aleksandra je podelila je ovu sliku kako bi svima dokazala da je Anđela oduvek bila vesela i razigrana devojčica, što potvrđuje i stara fotografija na kojoj se smeje u zagrljaju sa glumcem Milanom Vasićem. Na društvenim mrežama pokrenula se lavina komentara, a mnogi smatraju da je ovo još jedan potez iz očaja njene majka koja ne zna kako da se izbori sa strašnim stvarima koje joj ćerka iz dana u dan priređuje. 

Republika

Foto: instagram.com

Anđela Šparavalo i glumac Milan Vasić

Inače, u nedavnom izdanju emisije "Premijera Vikend Specijal" emitovani su kadrovi sa imanja koje se pominjalo, a tamo se nalazio samo voćnjak. 

- Ovo bi trebalo da bude voćnjak porodice Šparavalo. Naime, ne mogu to sa sigurnošću da tvrdim jer mi je Anđelina baba rekla da se on nalazi tri kilometar od grada i po opisu meštana to bi trebalo da je to. Ako je ovo taj voćnjak, jedno je sigruno da ovde, na ovom placu vikendica ne postoji, tačnije da Anđelini roditelji govore istinu - rekao je reporter koji je nakon toga pokušao da dobije majku Anđele Šparavalo koja je bila nedostupna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading