NAJJEZIVIJA OBJAVA POKOJNOG MIHAILA: Janjuš se na televiziji KLEO U NJEGA I LAGAO, on najavio svoju SMRT! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušev brat na društvenim mrežama najavio svoju smrt nakon strašnih reči koje je izgovorio njegov brat u Zadruzi!

NAJJEZIVIJA OBJAVA POKOJNOG MIHAILA: Janjuš se na televiziji KLEO U NJEGA I LAGAO, on najavio svoju SMRT! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Takmičari "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su prošle nedelje imali skandalozni raskid, a ona se zaklela u ćerku da se više neće pomiriti sa njim. Ipak, brzo je poklekla i vratila se u njegov krevet, a sinoć je u emisiji "Pretres nedelje" pravdala svoje pomirenje i zakletvu, a Janjuš je šokirao cimere.

- Janjuš je stalno dolazio u sobu, pa je dolazio imovinu da podelimo, pa uveče smo pričali i ja sam rekla što ne doneseš novac da podelimo, krenula je zahrkancija i šta ćeč. Zaklela sam bilo je u afektu, žao mi je zbog toga. Sigurno nisam ni prva ni poslednja, grizla ne je savest. Znala sam da ćemo se pomiriti, ali nisam bila sigurna da ćemo toliko brzo. Oboje smo krivi, ne smatram da sam samo ja - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić i pokojni Mihailo

- Ništa mi nije čudno, zaklinju se svi živi, nije dobro što se zaklela, niko ne treba da se kune. Da li ima neko neki problem , šta ste vi ovde neki mangupi, pogrešila je, ja se zakleo milion puta, svi su šta je sad - rekao je Janjuš.

Na društvenim mrežama, na jednoj Instagram stranici koja prati dešavanja u rijalitiju pojavila se strašna objava. Naime, dok je Janjuš bio u vezi sa Majom Marinković više puta se kleo u svog rođenog brata Mihaila Janjuševića, a nakon toga se mirio sa njom i gazio zakletvu. Mihailo je jednom prilikom na svom Instagram profilu okačio snimak u kom se Janjuš zakleo u njega, a ispod toga sliku kako se ljubi sa Majom, uz šta je dodao potresne reči. 

- Počivaj u miru Mihailo - napisao je on, koristeći englesku skraćenicu. 

Republika

Foto: tvpinkprintscreen/društvenemreže

Jeziva objava Mihaila Janjušević

Podsećamo, Janjušev brat je 25. decembra sebi oduzeo život, zbog čega je slika koja se pojavila još jezivija i potresnija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading