LEPI MIĆA URNISAO ANĐELU ŠPARAVALO! Evo kako je savetovao, Bojana će poludeti ako sazna!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama je već na pomolu!

LEPI MIĆA URNISAO ANĐELU ŠPARAVALO! Evo kako je savetovao, Bojana će poludeti ako sazna!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnik rijalitija Elita Lepi Mića zgrožen je odnosom koji trenutno u Beloj kući imaju Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo, pa je s njom razgovarao nasamo kako bi je posavetovao kao stariji cimer. On joj je objasnio da mora da vodi računa o svojoj porodici i da je sada zaslepljena Bojanom, te zbog toga ne može da donosi racionalne odluke.

- Sve mogu da razumem, mlada si zaletela si se u neke stvari za koje mislim da ni tebi u ovom trenutku nisu najjasnije. Ako ti treba bilo kakav vid podrške tu sam. Nisam za tu vezu i to sam vam otvoreno rekao i zato ti kažem da povedeš računa o svemu. Ne treba porodice da se odrekneš zbog Bojane. Ti ćeš ako nastavite ovako tek napolju da vidiš kako stoje stvari. Sad se malo primiri, doći će sve na svoje, samo moraš malo da oladiš sa svim ovim! Grubo ću da zvučim, ali saberi se! Ideš kao muva bez glave, ne znaš devojko gde je levo - pričao je Mića, a Anđela se rasplakala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića i Bojana ne nalaze zajednički jezik 

Podsećamo, učesnice Elite Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo nastavljaju da imaju nesuglasice u vezi, a kako su se opet pokoškale tokom poslednjeg razgovora, situacija se još dugo neće smiriti! Naime, Bojana je Anđeli postavila ultimatum rečima da je najbolje da, kad se rijaliti završi počnu zajedno da žive, kako se njena porodica, koja nije za tu vezu, ne bi mešala i prabila probleme. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

 

Najbolje je da mi odemo negde same i tako ćemo da imamo mir. Tvoji ne prestaju da se prepucavaju sa mnom, nisu za našu vezu i to je nešto što je jasno kao dan.  Najbolje što možemo da uradimo za našu vezu jeste da se sklonimo od svakoga ko je u stanju da nam napakosti. Ne kažem da su tvoji loši, ali meni je muka da im objašnjavam kako nešto funkcioniše i da se osećam krivom što sam se zaljubila. Nikada to nisam radila, pa neću ni sada - pričala je Bojana, a Anđela se nadovezala:

Ne možeš tako da pričaš i da tako gledaš na stvari. Znam šta moji rade napolju, ali ja ne mogu da idem protiv sebe. Neću da izgubim porodicu, ne smeš tako da me ucenjuješ. Ti si u drugačijoj poziciji, ja sam već napravila toliko problema da je pitanje kada ću i kako da se izvučem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading