KRENUO CAREVIM STOPAMA! Zola se snašao kako da zaradi! Evo šta je počeo da reklamira na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik rešio da se dobro opari.

KRENUO CAREVIM STOPAMA! Zola se snašao kako da zaradi! Evo šta je počeo da reklamira na društvenim mrežama!

Foto: ST/Nikola Mutić

Bivši učesnik rijalitija i bivši dečko Miljane Kulić Lazar Čolić Zola rešio je da dođe do zarade na sličan način kao i FIlip Car, koji na Instagramu reklamira sve živo, ali je izabrao mnogo blažu varijantu. Naime, Zola je rešio da reklamira kurseve za boksere, dok Car preferira kladionice i energetska pića, pa su mnogi počeli da ih porede i pišu da im je to jedini izvor prihoda otkako su napistili rijaliti.

Iako je mnogima to čudno i neprihvatljivo, na ovaj način obojica mogu da dođu do ozbiljne zarade, sve dok se ne pojavi neka druga opcija za posao, čemu u međuvremenu i teže.

Foto: Instagram printscreen

Zoline reklame na Storiju

 

Inače, kako smo ranije pisali, Filip Car već radi nekoliko poslova kako bi mogao da obezbedi sve za dete, koje čeka sa Aleksandrom Nikolić. Ona bi uskoro trebalo da se porodi, pa na društvenim mrežama redovno sve obaveštava o tome kakva je situacija. 

Za to vreme, Hrvat šteka novac i obaveštava Aleksandru o tome.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Filip ne bira šta će da radi, ni sam više ne zna koliko poslova ima. Njemu je to dobro jer je svoju popularnost unovčio, pa ne mora da ide da radi u nekoj firmi. Sedi kod kuće i zarađuje iz fotelje, samo mora sve da kači na društvene mreže. Pored toga ne drži ga mesto jer Aleksandra svakog časa treba da se porodi, pa je nervozan, ali to je naravno normalno - rekao je za naš portal upućen izvor. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading