DODAO NA LISTU JOŠ JEDNO ZANIMANJE! Filip Car OVIM nastavio da se bavi! Mnogi osuđuju potez!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat ne bira način putem kog će da se obogati!

DODAO NA LISTU JOŠ JEDNO ZANIMANJE! Filip Car OVIM nastavio da se bavi! Mnogi osuđuju potez!

Foto: ATAImages

Bivši učesnik rijalitija Zadruga Filip Car počeo je pored nekoliko poslova i ugovora koje je sklopio da reklamira energetska pića i kladionice, nastavio opet da se bavi objavljuvanjem sigurnih mečeva na društvenim mrežama. 

Dok čeka da postane otac, što bi vrlo brzo trebalo da se desi, on gleda da zaradi što više novca, kako bi sa majkom svog deteta Aleksandrom Nikolić što bolje bebi sve obezbedio. U isto vreme, mnogi na društvenim mrežama pišu da treba da nađe realno zanimanje i da ne treba da reklamira mečeve gde stigne. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Filip ne bira šta će da radi, ni sam više ne zna koliko poslova ima. Njemu je to dobro jer je svoju popularnost unovčio, pa ne mora da ide da radi u nekoj firmi. Sedi kod kuće i zarađuje iz fotelje, samo mora sve da kači na društvene mreže. Pored toga ne drži ga mesto jer Aleksandra svakog časa treba da se porodi, pa je nervozan, ali to je naravno normalno - rekao je za naš portal upućen izvor. 

Inače, kako smo ranije pisali, Iako broji sitno do porođaja, Nikolićeva je otkrila da se trenutno nalazi kod kuće i da još uvek nije otišla u porodilište. Izrazila je svoju nervozu uoči porođaja, ali istakla da se oseća dobro i da je sve u redu. Takođe, naglasila je da još uvek ne zna tačan termin za porođaj, ostavljajući javnost u iščekivanju.

Još uvek nisam otišla u porodilište, trenutno sam kod kuće. Malo sam nervozna, ali dobro se osećam, sve je u redu. Još uvek ne znam tačno kada mi je termin za porođaj - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading