FILIP CAR U BEDAKU PRED PRINOVU? Samo što nije postao otac, a on prvi put priznao kako se STVARNO OSEĆA povodom toga (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić će uskoro na svet doneti devojčicu, a otac njenog deteta objavljuje depresivne klipove.

FILIP CAR U BEDAKU PRED PRINOVU? Samo što nije postao otac, a on prvi put priznao kako se STVARNO OSEĆA povodom toga (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Bivši zadrugar Filip Car sa kojim pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić čeka dete, često u svojim Instagram pričama često deli objave u kojima aludira na to kako se oseća, ili se čak tim putem prepucava kad ima neke nerazrešene odnose. 

Zbog toga mnogi u svim njegovim objavama vide neka skrivena značenja, kao i sada kada je objavio repliku iz serije Koža, koja je postala viralna na internetu.

Naime, u pomenutom videu glumica Nataša Ninković i njen kolega Nikola Pejaković Kolja vode razgovor o promašenim životima.

- Kakav je tvoj život?

- Sra*nje. Tvoj?

- Moj je teško sra*nje!

- Žao mi je.

Filmska scena koja se na društvenim mrežama zavrtela kao dobra fora i karikiranje svakodnevnice može da prođe tako kod pojedinih koji su proživeli dosta toga i usput se razočarali u život. Međutim, ono što bode oči je upravo to da se u tome pronalazi budući otac, koji čeka svoje prvo dete. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić tokom cele njene trudnoće su u trurbulentnom odnosu

Iako je poznato da Car ima turbulentan odnos sa majkom svog budućeg deteta i to prvenstveno zbog svog problematičnog ponašanja i stila života sa kojim nijedna žena i majka ne bi mogla da se pomiri, čak i od njega je previše da aludira na to da je u bedaku neposredno pred prinovu. 

Pogotovo što su posle mnogobrojnih raskida i pomirenja Aleksandra i Filip ponovo uspeli da nađu zajednički jezik i trenutno su navodno u mirnoj fazi, kako bi njen porođaj protekao u što manjem stresu i ne bi li na okupu dočekali svoju ćerku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading