ALEKS SE UDAJE ZA CARA ZA NOVU GODINU: Otkrivamo šta Filip mora da uradi pre POROĐAJA!

Autor:

Zadruga

30.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" zbog pomirenja zapucala u Crikvenicu, hoće da se venča da bi joj dete nosilo očevo prezime.

ALEKS SE UDAJE ZA CARA ZA NOVU GODINU: Otkrivamo šta Filip mora da uradi pre POROĐAJA!

Foto: shutterstock, Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić udaje se za Filipa Cara za Novu godinu da bi dete nosilo njegovo prezime, saznaje Republika. Naime, bivši zadrugari odlučili su da daju još jednu šansu svojoj ljubavi i jedno drugom pređu preko svega da njihova ćerkica ne bi rasla bez oca. Naš portal prvi je pisao da se Nikolićka spakovala i zapalila u Crikvenicu ne bi li se pomirila s Hrvatom, a njih dvoje su to sada i ozvaničili.


- Aleks je pokupila stvari i otišla kod Filipa. Po ko zna koji put mu je prešla preko svih prevara, ali ovoga puta bar za to ima krupan razlog. On je takođe obećao da će manje da joj ljubomoriše i da će da se promeni iz korena, kako i ona, a sutra i ćerka, pored njega ne bi trpele. Malo ko veruje da on uopšte može da se promeni s obzirom na sve pokušaje koje je imao dosad, ali Nikolićka je odlučila da mu veruje i pruži novu šansu - priča izvor blizak paru i nastavlja:


- Njoj je zapravo cilj da se venčaju pre neko što rodi bebu da ne mora posle da se juri s Filipom oko dokazivanja očinstva. On je pristao na to jer je i on želeo da naslednica na ovaj svet dođe pod normalnim okolnostima, a ne da tek po njenom rođenju ide da priznaje dete. Da tata i mama ne budu u svađi i da bar pokušaju da joj priušte lepu budućnost!


Inače, Nikolićka i Car su, čim je ona stigla u Carevo rodno mesto, podelili fotografije na kojima deluju srećno i zadovoljno, čime su potvrdili da su, uprkos tome što su nebrojeno puta stavljali tačku na svoj odnos, zarad višeg cilja uspeli da izglade nesuglasice i nađu zajednički jezik nakon svih turbulencija. Pobednica šeste sezone "Zadruge" se za ovu priliku posebno skockala, pa je na sebi imala elegantno prugasto odelo, a iako je sakoom pokušala da sakrije stomak, jasno se moglo videti koliko je narastao od poslednjeg puta kada ga je pokazala na društvenim mrežama. Car se isto tako potrudio da sve bude na nivou, pa se i sam utegao, a onda trudnu izabranicu, ovim svečanim povodom, odveo u restoran u kom su proslavili pomirenje.


Marinkovićka ipak nije uspela da ih rastavi

Foto: Instagram.com

Maja Marinković tvrdi da ju je Filip proganjao i dok je bio u vezi sa Aleks

Nakon što su Aleksandra i Filip raskinuli, poslednji put u nizu, kada ju je Car navodno trudnu izbacio iz kuće, spekulisalo se da je baš Maja uzrok tome. Naime, ona je objavila prepiske, video i audio pozive s Hrvatom, a kada je saznala da je Nikolićka trudna, brutalno je poručila da je i njoj tako "pravio dete". Iz Majinih skrinšotova se jasno videlo da su se ona i Car svakodnevno čuli i dopisivali, te da ju je čak zvao kod sebe na nekoliko dana, te joj pravio i ljubomorne scene. Međutim, ništa od toga nije sprečilo Aleksandru da mu sve oprosti i pokuša s njim sve ispočetka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

30.10.2023 08:50

Ma sta je briga sta on radi.......samo nek on bude njen zvanicno, muz, Ona je jedna, ostale su samo primacice.......Medju njima prva M. Samo se bojim da im ona nesto ne naudi i spreci vencanje jer ona je spremna na sve.