CAR KUPIO STAN U BEOGRADU ALEKSANDRINIM PARAMA: Nikolićeva ne želi nazad u Hrvatsku, pomirenje palo pod OVIM USLOVIMA!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks je uslovila Hrvata da nakon svih njegovih grešaka preko kojih je prešla život mogu nastaviti isključivo na njenom terenu

CAR KUPIO STAN U BEOGRADU ALEKSANDRINIM PARAMA: Nikolićeva ne želi nazad u Hrvatsku, pomirenje palo pod OVIM USLOVIMA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Nakon brojnih spekulacija da li će se Aleksandra Nikolić i Filip Car pomiriti i zajedno uživati u njenom blagoslovenom stanju, sad je izvesno da je Aleks Hrvatu dala novu šansu, ali pod uslovom da zajednički život nastave u Srbiji.

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić 

 

Naime, da je Filip pristao na sve što je Aleks tražila od njega, govori i podatak da je već dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.


- Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako uslovila Hrvata da, ako želi da nastave zajednički život, mora doći u Srbiju - otkriva izvor blizak Aleksandri i nastavlja:
- Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te nakon burne svađe pokupila se i otišla, ovog put je odlučila da bude mudrija, te sebe i bebu stavi na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove, te odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor.
Kako Aleksandra održava trudnoću kod poznate doktorke u Beogradu, te kako je, zasad, sve u redu i ide po planu, ona polako već osmišljava prostor za bebu da bi sve bilo spremno dok ona ne dođe na svet.
- Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi ceo stan. Aleksandra želi da završe sve na vreme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest meseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji - zaključuje izvor.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Marinković

 

Maja o Filipu: Vuk dlaku
menja, ali ćud nikad

Nakon što je Maja Marinković obelodanila prepiske između nje i Filipa Cara, koji su, između ostalog, doveli do raskida Aleksandre Nikolić i Hrvata, atraktivna crnka je, gostujući u jednoj emisiji, rekla da ne veruje u njihovo mirenje, te da "vuk dlaku menja, ali ćud nikad".
- Ne verujem u taj odnos i nikad neću. Filip je osoba koja se neće promeniti sve da mu neko izrodi vojsku dece. Za njega važi ona stara poslovica: "Vuk dlaku menja, ali ćud nikad" - poručila je Maja.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

12.10.2023 05:58

Ja sam zavolela Aleksandru i ispostovacu njenu svaku odluku. Uvek sam za dete koje raste uz oba roditelja na osnovu licnog iskustva. Za zdravu porodicu. Gledam Lunu i Marka i uzivam koliko su skladni, sad sa dve devojcice. Ali, nije nekad bilo tako! Ljubav pobedjuje sve.