BILA JE MILJENICA U "ZADRUZI 3", A SADA JE DOBILA SINA: Bivša zadrugarka saopštila radosne vesti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić iznenadila fanove na društvenim mrežama!

BILA JE MILJENICA U "ZADRUZI 3", A SADA JE DOBILA SINA: Bivša zadrugarka saopštila radosne vesti! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Bivša zadrugarka Jelena Pešić, koja se u međuvremenu ostvarila u ulozi voditeljke, privukla je veliku pažnju svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga". Publika ju je zavolela u trećoj sezoni popularnog rijalitija, u kom je osvojila sedmo mesto, ali i posebnu nagradu od publike.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rita u "Zadruzi 3"

Naime, ona je tada za rođendan dobila psa Ritu, koja je postala miljenica publike. Jelena je obradovala svoje fanove na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Jelena je sa svojim pratiocima podelila fotografiju Ritinog sina - belog čau-čaua, koji je dobio ime Ringo.

- Ritin sin, Ringo - napisala je Jelena i dodala emotikon zelenog srca.

Republika

Foto: instagram.com

Ritin sin Ringo

Inače, Jelena se u međuvremenu udala za Mladena Vuletića, sa kojim je dobila dve ćerke - Milu i Mionu. Za naš portal je pred Novu godinu otovorila dušu i otkrila kako se oseća.

- Dolazak druge bebe je naš život učinio lepšim i boljim, srećnijim. Mila je dobila sestru i mnogo je voli, mazi i stalno traži da je ljubi, a nama kao roditeljima je puno srce kada vidimo dve tako male devojčice između kojih se rodila takva ljubav i povezanost. 

-  2023. je definitivno naša godina, Milin prvi rođendan smo slavili, Miona se rodila, Mladen i ja smo se venčali pred Bogom, krstili smo decu, sve ono najlepše što čovek može da doživi mi smo doziveli u 2023. Postojala je samo jedna želja koja mi nije ispunjena, a to je da mi ujak ozdravi. Izgubili smo ga i to je veliki naš gubitak u 2023. godini.

- Planovi za godinu koja dolazi su nam veliki, tiče se porodicne, kuće, imanja, mog povratka na posao. Imamo i privatni biznis koji se jako lepo razvio i sledeća godina će nam biti baš radna. Naravno da planiramo i proširenje porodice Bože zdravlja ali sada ćemo malo da pauziramo jer i ja moram da se oporavim od dva carska reza, a i sačekaćemo da nam devojčice malo porastu. Mladen i ja uživamo u roditeljstvu i zato nećemo stati sa proširenjem porodice. Vašim dragim čitaocima želim samo zdravlja u narednoj godini i da su za stolom svi koje volimo, a za ostalo ćemo se snaći. Srećna Nova godina - rekla je nam je Jelena tada.

Republika

Foto: Snezana Medic

Jelena i Mladen sa ćerkama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading