UČESNIK ELITE SE SLOMIO ZBOG MAJKE: Saopštenje voditelja Elite unelo TUGU u Belu kuću, svi PLAČU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna scena u rijalitiju!

UČESNIK ELITE SE SLOMIO ZBOG MAJKE: Saopštenje voditelja Elite unelo TUGU u Belu kuću, svi PLAČU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelni učesnik "Elite", Nikola Lakić, slomio se za crnim stolom nakon što spomenuo svoju majku. Naime, njemu je voditelj Darko Tanasijević postavio pitanje koje nateralo Lakića da zaplače pred kamerama, a u Beloj kući nastao je tajac.

- Ko je žena od koje ti tražiš savete? - upitao je voditelj.

- Do pre pet godina bila je moja majka, a sada je moja Coka. Iako je mlađa od mene 14 godina, ona je jako zrela, pored nje tu je i moja tašta - istakao je Lakić.

- Da li ti nedostaju majčini saveti, s obzirom na to da par godina niste u dobrom odnosu - upitao je Tanasijević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić plače zbog majke u Eliti

- Nedostaju mi, ko kaže da mu nedostaju majčini saveti, laže. Ali, eto, desile su se neke stvari sticajem okolnoti - rekao je Nikola i zaplakao pred kamerama, te spustio glavu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić plače zbog majke u Eliti

Podsećanja radi, u poslednjoj radio-emisiji Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša, gost je bio Nikola Lakić koji je svojom imitacijom šeika iz Dubaija uspeo da nasmeje voditelje i gledaoce kraj malih ekrana. On je, naime, sa sobom doneo veliki kofer pun novca i nakita, što je dodatno doprinelo atmosferi rijaliti šou-programa "Elita".

Inače, tokom svog gostovanja, Lakić je isprozivao cimera Samira Ramovića posle skandala sa Milenom Kačavendom, pa je rekao kako je ubeđen da je u nekim trenucima radio kao žigolo u spoljnom svetu.

Ovaj Samir je meni od samog početka sumnjiv. On mora da je radio kao žigolo, čim se umesto klinki lepi za starije dame! Ko zna šta je tu u pitanju. Nije on slučajno pikirao Milenu, već sam o tome pričao. Raspitaću se ja dobro o tome ko je on čim izađemo napolje - pretio je ničim izazvan učesnik "Elite". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading