NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE POKOJNOG MIHAILA SVUDA PO IMANJU: Janjuš vidi lik preminulog brata gde god se okrene!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije preminulog Mihaila Janjuševića stigle su u Elitu.

NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE POKOJNOG MIHAILA SVUDA PO IMANJU: Janjuš vidi lik preminulog brata gde god se okrene!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš požalio se posle žurke devojci Aneli Ahmić, pa joj je objasnio da često sanja pokojnog brata Mihaila Janjuševića, koji je nedavno digao ruku na sebe. On je objasnio da je brata pokušavao u snovima da ispita zbog čega se ubio, kao i da su snovi bili takvi, da nije mogao da ga zagrli i da mu priđe, nešto nalik košmaru. 

On je juče proslavio rođendan, a majka mu je poslala emotivnu čestitku, kao i fotografije pokojnog brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo.

- Dragi sine, evo posle 13. tužnih dana koje provedosmo sa tugom, bolom i prolivenih reka suza, imam snage i moram imati da ti napišem nekoliko rečenica koje će značiti i tebi i nama. Srećan ti rođendan, da is nam živ i zdrav i nasmejan žele ti mama, tata i Boris. Da izdržiš u Elii do kraja. Brzo će to proći, a po izlasku da se malo smiriš i posvetiš sebi i tvojoj Kruni i tvojoj porodici, mislim da je vreme. I Kruna jedva čeka da se sve to završi i da izađeš i provodiš vreme sa njom. Bori se dalje kroz život, za sebe, za svoju Krunu i svoju porodicu. Mi ćemo dalje kako možemo i moramo, ne brini, dobro smo! Tvoji mama, tata i Boris! - glasilo je pismo Janjuševe majke.

Janjuš je, odmah nakon proslave rođendana, otišao u rehab, gde inače boravi sa Aneli, pa okačio iznad kreveta fotografije Mihaila, a u tome mu je pomogao cimer Borislav Terzić Terza:

- Kakav mi je brat bio, pravi anđeo - govorio je Janjuš.

- Jeste - rekao je Terza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Leeloo

13.03.2024 16:37

Zivot Aneli sa svim ovim slikama pokojnika u tako maloj sobici ,sex sa Janjusem dok je sa zidova gleda pokojnik je kao neki scenario iz horor filmova.Kao da su na groblju.Aneli zelim ti da sto prije dodjes pameti i spasis sebe

Marija

13.03.2024 17:07

Šteta što o bratu nije vodio računa dok je bio živ. Folirant.