JANJUŠ POD HITNO MORA DA RAZGOVARA SA KRUNOM: Od ćerke zavisi njegova veza sa Aneli!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš čeka Krunino oglašavanje, kako bi znao šta dalje.

JANJUŠ POD HITNO MORA DA RAZGOVARA SA KRUNOM: Od ćerke zavisi njegova veza sa Aneli!

Foto: TV Pink

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i aktuelni učesnik rijalitija šou-programa "Elita", danas će proslaviti 39. rođendan, a njegovi najverniji fanovi, poznati pod nadimkom "Janjuševe kraljice", spremaju mu iznenađenje.

Naime, Janjuš ima veliki broj vernih fanova koji ga podržavaju uprkos njegovim kontroverznim postupcima tokom trajanja rijalitija. Među njima su i Janjuševe kraljice, koje su odlučile da mu prirede iznenađenje za rođendan. Kraljice su u grupi skupljale novac kako bi mu poklonile pravu rođendansku tortu. Na uplatnici se može videti da su izdvojile neverovatnih 19.500 dinara za ovu svrhu.

Međutim, ukućani su mu takođe priredili iznenađenje, pa mu je Aneli Ahmić prišla i pokazala poklon, dok ga je Stanislav Krofak obradovao parfemom:

 

- Srećan rođendan mojoj ljubavi, čekala sam baš u 12 da ti dam poklone. Ja baš ne znam toliko citate da pišem, ali je od srca - rekla je Aneli.

- Hvala ti puno, ljubavi, baš si me obradovala - rekao je Janjuš.

- Volim te danas i volim zauvek i srce pozadi, baš lepo - rekao je Boža.

- Janjuše, srećan ti rođendan, evo, sve što sam mogao, ja sam ti doneo - rekao je Uroš.

- Hvala, sine moj, svaka ti čast, baš si se otvorio - rekao je Janjuš.

- Evo, za tebe, Janjuše, jedan poklon od srca, parfem za tebe, on je dobar čovek - dodao je Stanislav Krofak.

Međutim, poznato je da mu je ćerka Kruna najbitnija, pa sve zanima da li će mu danas njena čestitka stići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Poklon

12.03.2024 11:32

Njegovoj kćerki treba uz oca neko ko je vredan poštovanja, dostoioanstven za svoje godine, neko ko se ne stidi svoje prošlosti zbog kriminalnih dela (kofera novca preko granice i beg od policije ), neko ko nema probkematičnu porodicu u kojoj neko od članova smatra da je udisanje "crtica " normalna stvar, neko od članova te porodice bio i u zatvoru zbog kriminala, treba joj uz oca žena koja kući brine o svom detetu a ne da se mesecima "jaše " sa Janjušem pred tv kamerama dok je gleda milioni ljudi, žena koja psuje, vređa i naziva majku Janjuševe kćerke prostitutkom koja ima i cenu za jeb.nje. Kako može kćerka da prihvati ( a majka njena da joj dozvoli ) takvu žrnu uz svog oca i druženje sa njom ? Ne verujem (a i Janjuš je to izjavio ) da će majka to dopustiti kćerki. Janjuš treba biti srećan i ako majka dostavi čestitku kćerke ocu za rođendan.

Vojvotkinja Tolstoj

12.03.2024 13:00

Šta će detetu da upoznaje "ovako nešto" - van pameti, šta on misli. Raznorazne ženturače, kako sme uopšte i da pomisli na tako nešto ... Pored KVALTETNE MAJKE - odrod maćeha. To NE TREBA NI JEDNOM DETETU ; van pameti. Umesto da radi nešto časno, on ulazi u rijalitiju ; a može "voli rep da izvuče" . Neka se zaposli nešto PRISTOJNO da radi, pa i 50-tak hiljada mesečno šta fali, ali ČASNIH !!!