ŠOK ISTINA O KAČAVENDI ISPLIVALA NA VIDELO: Ključna osoba koja može da je UNIŠTI!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio istinu o Mileni Kačavendi!

ŠOK ISTINA O KAČAVENDI ISPLIVALA NA VIDELO: Ključna osoba koja može da je UNIŠTI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda

Tokom popodneva Marko Đedović izneo je mišljenje o odnosu Snežane Kušadasi Jovičić i Mileni Kačavendi. Naime, Milena i Snežana već dugo nemaju dobar odnos i česte provokacije znaju da eskaliraju u ozbiljne uvrede i verbalne sukobe. 

Đedović je izneo mišljenje da smatra da Snežana vrlo svesno drma kavez Kačavendi, ali da se iznenadio, jer nije shvatio zašto joj daje na važnosti. 

- Snežana razvaljuje Milenu od prvog dana. Igra joj se s mozgom. Ne razumem kako Milena uspe da primeti takve budale - kazao je Đedović.

- Snežana provocira stalno - dodao je Aleksa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari Elite ogovaraju Milenu Kačavendu

 

- Kako ja ne primetim? Ako primetiš da te neko stalno provocira i vidiš sve, onda samo izignorišeš - kazao je Đedović.

- Nije lako. Ustane tako neki debil i krene da te vređa - kazao je Aleksa.

Rijaliti programi su poznati po tome što često izazivaju intenzivne emocije među takmičarima, a rijaliti "Elita" nije izuzetak. U sklopu ovog programa, često se dešavaju žučne rasprave zbog međuljudskih odnosa, što dodatno podiže tenzije među učesnicima.

Jedna od najčešćih tema rasprava u rijalitiju "Elita" su ljubavni trouglovi i kvadrati među učesnicima. Kada se emocije mešaju sa takmičarskim nagonom, dolazi do žestokih sukoba i prepirki. Takmičari se često nađu u situacijama gde se osećaju izdano ili prevareno, što dovodi do vatrenih rasprava.

Pored ljubavnih trzavica, često dolazi do rasprava zbog podele zaduženja unutar timova. Takmičari se suočavaju sa izazovima oko organizacije, rada i odgovornosti, što neretko dovodi do konflikata. Svakodnevne obaveze i pritisak takmičenja dodatno podstiču napetost među učesnicima.

U okviru rijalitija "Elita" često se dešavaju situacije prevare i manipulacije. Takmičari pokušavaju da se izbore za svoje mesto pod suncem, pa često koriste lukave taktike kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ove situacije izazivaju burne reakcije kod ostalih učesnika, što dovodi do žestokih rasprava i konfrontacija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bas

10.03.2024 19:13

A sta je to Djedovic otkrio o ovoj napadno odvratno ženi,. Najveca tracara,savetnik koji sebi ne savetuje gde je i kakav njegov intimni život. Godine lepe .mladosti provodi uglavnom sa ženama tracarama,bas kakav je a i žešći i on