PUKLA ISTINA O BRAKU LEPOG MIĆE: Šok otkriće o njegovoj supruzi Snežani, otkrivena PRAVA MISTERIJA!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića priznao sve o braku sa suprugom Snežanom.

PUKLA ISTINA O BRAKU LEPOG MIĆE: Šok otkriće o njegovoj supruzi Snežani, otkrivena PRAVA MISTERIJA!

Foto: printscreen/RTVPink

Lepi Mića, poznata rijaliti zvezda koja je učestvovala u svih 7 sezona "Zadruge", iako je rijaliti preimenovan u "Elitu", privlači pažnju javnosti svojim kontroverznim izjavama i postupcima. Međutim, malo ko zna da je ovaj poznati pevač već više decenija u braku, iako su se pojavile glasine da je njegova bračna zajednica već godinama na ivici raspada.

Unatoč spekulacijama, Mića tvrdi da je i dalje u braku sa suprugom Snežanom, iako se često nalazi van kuće zbog učešća u rijalitiju. Nedavno je javno čestitao svojoj ženi 9. mart umesto 8. marta, ističući da je za njega ona uvek posebna i da je voli najviše na svetu. Ova izjava izazvala je različite reakcije među njegovim cimerima, a Mića je bio vidno razočaran kada su ga prekidali tokom izlaganja.

Foto: RTV PINK printscreen

Lepi Mića

 

- Ja mojoj supruzi nikad ne čestitam 8. mart jer je to za mene šuplja priča. Ona je za mene uvek 8. mart i sad ću reći, Snežana, volim te najviše na svetu. Što sam stariji sve te više volim - rekao je Lepi Mića.

- Oni nemaju da kažu lepo jedno o drugome ništa - rekao je Đedović.

- Đedoviću, molim te. Ja kad sam bio mlad i kad sam bio zaljubljen meni je moja supruga pevala: Otkada sam se u tebe zaljubila. Mislio sam da čete vi da pevate to danas, ali vaš briga - rekao je Mića razačarano.

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića Elita 7

 

Sukobi i tenzije u rijalitiju nisu retkost, a Lepi Mića nije bio izuzetak. Njegova besna reakcija na prekidanje tokom izlaganja rezultirala je vređanjem i psovkama upućenim cimerima. Ovo je samo jedan od mnogih trenutaka koji su obeležili boravak ovog kontroverznog učesnika u "Zadruzi".

Lepi Mića i dalje ostaje zanimljiva figura u svetu rijalitija, a njegove reči i postupci sigurno će i dalje privlačiti pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading