LEPI MIĆA UHVAĆEN U AKCIJI SA MLADOM TAKMIČARKOM: Elitu TRESE nova AFERA, kako li će OVO objasniti supruzi?

Autor:

Zadruga

27.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića uhvaćen na delu!

LEPI MIĆA UHVAĆEN U AKCIJI SA MLADOM TAKMIČARKOM: Elitu TRESE nova AFERA, kako li će OVO objasniti supruzi?

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Pevač i dugogodišnji učesnik "Zadruge" Miroslav Pržulj (62), poznatiji kao Lepi Mića, našao se na meti kritika zbog snimaka koji su osvanuli na društvenim mrežama, a na kojima mu učesnica rijalitija Sara Šljivar miluje leđa, što su mnogi protumačili kao otvoren vid flertovanja. 

 

Fanovi su naime, na društveni mrežama objavili snimak i oštro osudili pevača, ističući da nije normalno da mu tako mlada devojka sedi u krilu i sa njim se grli pred milionima.

- "Ovo nije normlano, šta će kod njega u krilu tako mlada devojka", "Sram te bilo, može unuka da ti bude", "Da li je moguće da ga ona ovako miluje?"... - su samo neko od komentara koji kruže mrežama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

Ipak, poznato je da je Lepi Mića u rijalitiju kao otac mnogim devojkama i da ih savetuje kako da postpe u određenim situacijama, ali i trudi se da im pomogne da odole iskušenjima u koje skoro svakodnevno padaju pred kamerama.

Međutim, i pored svega toga mnogi vatreni fanovi ovog rijaliti šou programa smatraju da ovakve poze sa troduplo mlađom devojkom nisu prihvatljive i primerene, te da je ovo njegovo ponašanje nedopustivo.

Ovo nije prvi put da se Lepom Mići dešava ovakav vid afere, mada je on vrlo otvoren prema tim dešavanjima, budući da uvek ističe da sve mlađe takmičare rijalitija gleda kao svoju decu. Budući da je poznat kao porodičan čovek, verovatno je u pitanju samo prijateljska naklonjenost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

02.03.2024 12:35

Bolesnici jedni pederi lezbejke narkomani zadnji ošljak skupljen gledanost do mojega nijedan za ništa nije ošljak se sakupio uzmi i napravi rijaliti ljudski da ima sta da se gleda ne ovaj zadnji šljam lezbičuture pederi bolesnici