ONI SU NOVI IVANA I TOMOVIĆ: Ša se OSVETILA još jedna bivša supruga - ovo je ISTINA o odnosu Mioninog Pantere i Vanje Ignjatović!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Vanja Ignjatović i otkrila u kakvom je odnosu sa Panterom!

ONI SU NOVI IVANA I TOMOVIĆ: Ša se OSVETILA još jedna bivša supruga - ovo je ISTINA o odnosu Mioninog Pantere i Vanje Ignjatović!

Foto: TV Pink/printscreen,Republika.rs,instagram.com/vanjaignj

MMA borac Stanislav Krofak Pantera se sinoć uselio u rijaliti "Elita" i odmah je nastala drama. Naime, Stanislav je bivši dečko pevačice Mione Jovanović, kog njen sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša mesecima nije vadio iz usta. Povela se i priča o Panterinom odnosu sa Vanjom Ignjatović, od koje se Ša nedavno razveo, a ona se oglasila i otkrila šta se između njih dvoje dešava.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pantera i Miona

- Kada smo izašli na ročište ja sam rekla Nenadu da ne pominje Stanislava i rekla sam mu da se smiri sa Mionom, i smirio se na jedan dan. On ne može da se smiri, on je takva osoba, ljubomoran je na sve, na svako muško koje postoji kada imam devojku. Ja imam kuma koji je krstio moje dete, Ša to nije izneo tamo, on je rekao da je to moj drug, a to nije istina to je moj kum, sa kojim se družim preko 12 godina, on je kristio moje dete, a Ša je ljubomorisao i na njega. On ne može da podnese da njegova devojka ima bilo kakvu mušku osobu u životu. On nije hteo da kaže da mi je to kum, jer bi se tek tada videlo da je to bolest. Takva osoba ne može da se promeni. Biće svega sada jer je Stanislav ušao - rekla je Vanja pa je otkrila kakav je odnos nje i Stanislava:

- Stanislav i ja se jesmo čuli više puta i jesmo u kontaktu, ali nismo zajedno, mi se zapravo nismo nikada ni upoznali. Ako Nenad sazna da smo u kontaktu, on će me sigurno pljuvati. Kada se desilo to između Nenada i Mione, on i ja se jesmo čuli i razmenili smo mišljenja, ali nismo zajedno. Da imamo nešto ja bih rekla, jer ja sam slobodna žena, što bih krila - poručila je reperova bivša supruga za "Pink.rs".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Ša i Vanja

Podsetimo, Ša je i svoju prvu supruga Ivanu Aleksić prevario u rijalitiju, a njoj je tada podršku pružio Vladimir Tomović. Iako su mnogi mislili da se između njih dvoje nešto više dešava, oni su više puta naglašavali da su samo prijatelji.

Republika

Foto: Republika.rs

Tomović, Ivana i Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading