SADA JE I ZVANIČNO ALIBABINICA: Kad vidite kako je Asmin čestitao Staniji 8. mart UMREĆETE OD SMEHA (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši emotivni partner aktuelne učesnice "Elite" koja je u vezi sa Janjušem, na sva zvona objavljuje svoju ljubav prema Staniji Dobrojević.

SADA JE I ZVANIČNO ALIBABINICA: Kad vidite kako je Asmin čestitao Staniji 8. mart UMREĆETE OD SMEHA (FOTO)

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Dok se Aneli Ahmić u "Eliti" sa setom priseća svog bivšeg partnera i o njemu stalno iznova iznosi neke detalje, Asmin Durdžić napolju ima samo jedan cilj, a to je da svakodnevno i na sve načine oduševljava devojku koja ga je osvojila - Staniju Dobrojević.

Tako je i za Dan žena rešio da je obraduje tako što joj je, između ostalog i javno čestitao praznik, ali je to do suza nasmejalo sve njegove pratioce.

Republika

Foto: Printskrin

Asmin Durdžić čestitao Staniji rođendan

- Ti si razlog, nada i san, sve što sam ikada želo i ceo život maštao... Alibaba Wife, srećan 8. mart - napisao je Asmin.

Inače, uoči praznika, Aneli se svađala sa Janjušem jer je poredila svoj odnos sa Durdžićem sa njegovim emocijama prema supruzi Eni, zbog čega je on odlepio i postavio je na mesto. 

Stavio joj je do znanja da njegova žena, za razliku od nje, nije ničim doprinela da im se brak raspadne, a ona je evocirala svoja osećanja prema bivšem.

- Ja ga mnogo dobro poznajem, bliži mu se rođendan, fali mu ćerkica, brine ga šta će ko reći, bilo bi mi krivo da on kaže da ga boli briga za mene i tu situaciju, ali moramo da nađemo neko rešenje - rekla je Aneli, dok je on opčinjen drugom ženom delio objave na Instargamu.

Foto: Printskrin

Aneli Ahmić za 8. mart od Janjuša dobila vrelu akciju

Međutim, ona je čak i nakon što je Jasnjuš javno pokazao poštovanje prema svojoj bivšoj, legla sa njim u isti krevet i prepustila se vreloj akciji, pa je tako i ona dobila svoj poklon za 8. mart.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikan

08.03.2024 21:17

Dva foliranta ne zna se ko je veci debil!Svadjanje i pomirenje koje produkcija podupire lovom!Sve je na prodaju sto rece Sranjus-Moja cerka ce imati sve ako treba krascu! Imam nagon za povracku!