ANELI ĆE OVO RAZNETI NA KOMADE, BIVŠI SVEKAR JOJ ZADAO NOVI UDARAC: "Nora konačno ima pravu sliku!" Ni Sita joj ne može pomoći!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat porodica se nastavlja i napolju, svako dešavenje u rijalitiju završi prepucavanjem na mrežama!

ANELI ĆE OVO RAZNETI NA KOMADE, BIVŠI SVEKAR JOJ ZADAO NOVI UDARAC: "Nora konačno ima pravu sliku!" Ni Sita joj ne može pomoći!

Foto: instagram, TV Pink/printscreen, facebook.com/printscreen

Bivši svekar učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Mustafa Durdžić, ponovo je opleo po snajki. 

Naime, kako on redovno na svom nalogu na Fejsbuku komentariše dešavanja u rijalitiju, ne propušta priliku da se posebno osvrne na ona koja se tiču njegove bivše snaje o kojoj nema nimalo lepe reči.

Otac Anelinog bivšeg partnera Asmina Durždića je tokom cele "Elite" iznosio optužbe na račun majke svoje unuke Nore, dok su ga na društvenim mrežama kritikovali što kao deda nema kontakt s detetom svog sina Asmina.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Mustafa Durdžić koristi svaku priliku da ocrni bivšu snajku

Stariji Durdžić je zato osetio potrebu da objasni zašto je to tako.

- Da, da, čuo sam za najnovije pljuvanje po Asminu. Ja verujem u Asmina i nadam se da će razum nadvladati bes, ako one uopšte kod nekog mogu izazvati bes. Vratiću se nakratko Nori, koja konačno ima pravu sliku o svojoj mami, svome tati, svojoj nani Jasni i tetki Siti. Nora, posle svih ovih uvreda, nadam se kad odrasteš da ćeš shvatiti zašto nisi imala nas - opleo je Mustafa po Aneli i njenoj porodici, pa nastavio:

- Narode, svedoci ste svih optužbi familije Ahmić na račun mog sina Asmina. Svedoci ste i mojih komentara, koji nisu bili baš prijatni za čitati. Sada znate zašto ja neću da se žrtvujem za Noru, a ako ne znate, reći ću vam. One nemaju karakter i u stanju su da me optuže za nezamisliva dela, a vi znate, dok se dokaže da si nevin ostao si bez bubrega.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen, shutterstock

Aneli Ahmić u rijalitiju sa Janjušem planira i dete

Podsećamo, od samog početka "Elite" Aneli Ahmić prate skandali od toga da je u rijaliti ušla kao ostavljena žena kojoj je Stanija Dobrojević preotela muža, do veze sa Markom Janjuševićem Janjušem

U medijska prepucavanja uključene su obe porodice pa se njena sestra neretko obračunava sa Asminom, a sve češće se oglašava i njegov otac Mustafa kako bi ocrnio Aneli i sve njene.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

05.03.2024 00:59

Stanija je Asmina ostavila, to je vrlo moguće, zato sad on ovo sve radi

Latica

05.03.2024 02:38

Aneli je izgubila tlo pod nogama kao i njena sestra.One misle da je realan svijet,svijet rijalitija i da ce ona do kraja zivota zivjeti u virtualnom svijetu da ne postoji sutra.