MARIJI KULIĆ SE SLOŠILO ZBOG POMIRENJA MILJANE I DARIJANA: Zbog ćerkinog blamiranja više nikoga ne može u oči da pogleda!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić besna kao ris zbog Miljaninog pomirenja sa Darijanom.

MARIJI KULIĆ SE SLOŠILO ZBOG POMIRENJA MILJANE I DARIJANA: Zbog ćerkinog blamiranja više nikoga ne može u oči da pogleda!

Foto: Pink

Danas su nakon emisije u rijaliti programa "Elita", gledaoci  imali priliku da prisustvuju neočekivanom emotivnom preokretu. Miljana Kulić i Darijan Radomirović su nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca" započeli žučnu raspravu koja je iznenada eskalirala u neočekivano pomirenje.

Sve je počelo kada je Miljana iznela svoje nezadovoljstvo prema Darjanu zbog nedostatka podrške u raspravama koje ima u Beloj kući. Ova rasprava je ubrzo postala glasna i emotivna, privlačeći pažnju svih prisutnih, koji nisu mogli da veruju svojim očima šta se dešava. 

Kulićeva se popela na njega i zajahala ga pred punom sobom, a onda su počeli da pršte strastveni poljupci na sve strane. Njima ni najmanje nije smetalo šta su pored njih budni cimeri, koji posmatraju kako uživaju i razmenjuju nežnosti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

Njena majka, Marija Kulić, momentalno je reagovala, zgrožena onim što joj ćerka svakodnevno priređuje u rijalitiju:

- Katastrofa! Ne, ne, nemam reči, ne znam šta da kažem. Ona sve gore i gore poteze pravi, umesto da ide na bolje, ona se sve više srozava. Neću više da se nerviram, čim prođe Osmi mart, idem 10 dana mozak da odmorim da ne pogledam rijaliti. Ma neka radi šta hoće! Sad se miri, sutra je on pljuje, ma idi bre, beži bre! Tu se više ne zna ko pije, a ko plaća tamo, ni kome je šta na pameti, ni ko šta planira - rekla je Marija za Pink.rs.

Republika

Foto: Pink, red tv

Miljana Kulić i Marija Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading