NE DAJ BOŽE DA ZA OVO SAZNA MARIJA! Miljana Kulić napušta sina Željka - evo gde odlazi sa Darijanom nakon Elite!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Darijan ne idu u Niš nakon Elite, njegova majka sve isplanirala.

NE DAJ BOŽE DA ZA OVO SAZNA MARIJA! Miljana Kulić napušta sina Željka - evo gde odlazi sa Darijanom nakon Elite!

Foto: M.M./ATAImages

Iako su rekli da do toga u rijalitiju neće doći, Miljana Kulić i Darijan Radomirović svakodnevno imaju se*sualne odnose, što njena majka Marija nikako ne podržava, jer je u strahu da će Miljana ponovo ostati u drugom stanju, što nikako ne želi.

Međutim, Darijanova majka Bahrija podržava njihovu vezu i želi da joj Miljana u kuću dovede unuče:

Republika

Foto: youtube.com/pink

Miljana Kulić, Darijan Radomirović, Marija i Siniša

 

- Sve su bolje od sneže, ne znam šta Mariji smeta i što joj se ne sviđa. Moj sin nije Zola, imate dokaz kako se tamo ponaša prema Miljani, štiti je i ulazi u sukobe zbog nje. Ne mogu da kažem da se vole, ali to može da bude super priča. Pa, da Miljana ostane trudna, zašto da ne, da budem baba, ja bih to čuvala i negovala. Neka se rađaju deca, ja navijam za to - govori za Star ona i otkriva da jedva čeka sina i snaju u kući.

- Marija je ubeđena da Miljana sve radi namerno, kako bi se osvetila Zoli. Ne veruje da joj se Darijan zaista sviđa, a još manje veruje njemu. Misli da je on poput Zole, možda i gori, da mu se ne dopada i da će je samo iskoristiti. Siniši je pozlilo kada je čuo da je Miljana imala odnose sa Darijanom, plaše se da je ne nahvata na dete. Marija je očajna i moli Boga da Miljana ne ostane u drugom stanju - kaže za Star izvor blizak Kulićima, pa dodaje:

- Snežu je već iskoristio, a sada perfidno koristi i Miljanu, kako je Zola postao ime uz Miljanu, tako će i ovaj, Marija ne dolazi sebi, zna da Darijan samo želi da izvuče novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading