MILJANA IZ ELITE IZLAZI SA STOMAKOM DO ZUBA, MARIJA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kulići ne žele ni da čuju za drugo unuče!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić planira dete sa Darijanom, Marija ne želi ni da čuje.

MILJANA IZ ELITE IZLAZI SA STOMAKOM DO ZUBA, MARIJA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kulići ne žele ni da čuju za drugo unuče!

Foto: TV Pink/printscreen, Shutterstok

Miljana Kulić, učesnica rijalitija "Elita", juče je ponovo razbesnela svoju majku Mariju Kulić kada je prekršila svoje obećanje da neće imati odnose u rijalitiju. Ovoga puta, Miljana se prepustila strastima i zatresla "jorgan planinu" s novopečenim dečkom Darijanom Radomirovićem, što je izazvalo zgražavanje kod njene majke.

Marija Kulić je izrazila svoje ogorčenje postupcima svoje ćerke, ističući da nije protiv veze, ali da se protivi javnim odnosima i intimnosti pred kamerama. Ona je takođe izrazila svoje nezadovoljstvo zbog toga što je Miljana iznela prljav veš o drugim učesnicima rijalitija, poput Sneže Kušadasi, te istakla da je odvratna zbog toga što je dopustila svojoj sestričini da ode u hraniteljsku porodicu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić, Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

- Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju - ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu - zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog - izjavila je Marija Kulić juče za Pink.rs, a zatim objasnila putem Instagrama.

Marija Kulić je ubeđena da će Miljana ponovo ostati u drugom stanju, što je negde običaj svake sezone rijalitija:

- Šta više ikom ima Miljana šta da kaže, ona je pogazila svaku svoju reč, pokrij se ušima i ćuti, više te niko ne žali ni zbog čega. Sve sama sebi radiš i uvek dobiješ ono što tražiš - napisala je Marija Kulić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading