DARIJAN IDE NA PSIHO TEST: Miljana Kulić želi da zna sa kim ima posla, smatra da joj novi dečko nije "čist!"

Autor:

Zadruga

19.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je odlučila da Darijana pošalje na psiho test i sazna sa kim ima posla.

DARIJAN IDE NA PSIHO TEST: Miljana Kulić želi da zna sa kim ima posla, smatra da joj novi dečko nije "čist!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović nedavno su, potpuno iznenada, ozvaničili vezu, pa obećali jedno drugom da neće imati se*sualne odnose do kraja rijalitija, međutim, Kulićeva nije izdržala.

Naime, oni su jutros imali prvi intimni odnos, a Miljana je odlučila da mora proveriti psihičko stanje Darijana Radomirovića, te je Darku sinoć priznala da planira da ga pošalje na "psiho test", kako bi znala sa kim ima posla.

Otkrila je da se zaista zaljubila u Darijana, iako joj je namera na samom početku bila samo da se zabavi sa njim:

 

- Prelepo nam je, zaljubila sam se, sviđa nam se. Njemu fali daska u glavi, nije sav čist, uradićemo neki psiho test, da je baš normalan nije. On nije sav svoj, ali ta ludost mene radi. Čovek lupeta gluposti, ne mogu da dođem do reči. Mene harizma i duhovitost radi. Sada se iskreno smejem, ali sam se smejala na silu, Plašim se kako roditelji reaguju, obraćala sam im da neću ući u odnos. Mama je na strani Sneže, pitala me da li sam normalna. Moram da ispitam kakva je situacija, sa mnom ne može da bude muškarac koji nije posvećen deci - rekla je Miljana.

Podsetimo, tokom prošle noći Marija Kulić se oglasila za domaće medije, te je iznela stav o ćerkinoj vezi sa Darjanom, sa kojim je ovog jutra završila pod jorgan planinom. Marija nije krila mišljenje da smatra da je Darjan sa Miljanom samo iz koristi, ali da nije loš momak, već da joj se čini da njenu ćerku koristi za opstanak u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mima

19.02.2024 10:34

Jadna Miljana...i ona treba da komentarise,dal je neko zdrav,a vidimo kako se ona,jadna,ponasa,jos uz saku lekova...a bez njih bi bila,patos.

Au

19.02.2024 11:49

Dobila Marija novog zeta. Miljana ga proverila u "jahanju" a sad reče da mu sledi provera na psiho teatu. Zanimljivo ??? Pa i ne naročito ali nadam se da neće doći do trudnoće zbog Miljaninog zdrastvenog stanja i neodgovornosti. Marija nikad nije mogla da prelomi i smesti Miljanu na ozbiljno lečenje, daleko od sveta rijalitija i ljudi koji u njemu provode život godinama kako bi zaradili novac. Zarade pojedini novac ali ga brzo i potroše pa se godinama vraćaju nazad u rijaliti. Ne umeju ništa drugo da rade i zarade. Žao mi Marije, kriva je sama jer laže narodu i sebi i prikriva Miljanine laži, ispade, sramote... no, nemoćna je da bilo šta zabrani Miljani . Narod baš briga, smeju su Miljaninim ispadima, lažima i budalaštinama a Marija treba da živi i strepi pitajući se šta je njena kćer u stanju još da uradi.

Vojvotkinja Tolstoj

19.02.2024 15:14

Od jednog do drugog ... SVE ZA PARE! To je Marijina ćerka ; a kritikuju sve žive. Kupleraj ! Čime se bavi televizija : snima seks, jelo, piće, "urlikanje" uz trešteću muziku .... i tako prolazi život ! Sve veštačko, "naperlitane", a kada ujutru ustanu - GABORI ! Ružne. Sve bi da pojedu ukusno i da šire noge, a ne znaju "vola da ubodu u d*pe" ! Ološ. Ološ!!