MARIJA ĆE MORATI DA PRIPREMI KESU ZA POVRAĆANJE! Miljana skakala do plafona na Darijanu, on umalo ostao bez daha!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Darijan Radomirović su imali novu vrelu akciju u cik zore.

MARIJA ĆE MORATI DA PRIPREMI KESU ZA POVRAĆANJE! Miljana skakala do plafona na Darijanu, on umalo ostao bez daha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Kući Odabranih, gde su se učesnici prijavili da provedu vreme daleko od svakodnevnih obaveza, dogodio se pravi skandal koji je šokirao sve prisutne. Nakon nedavne ankete u kojoj su cimeri oštro osudili ponašanje Miljane Kulić i Darijana Radomirovića, ovo dvoje učesnika su odlučili da se prepuste strastima u ranim jutarnjim časovima.

Njihova intimnost nije prošla neprimećeno, budući da su se svi ostali ukućani našli u neprijatnoj situaciji da prisustvuju ovom događaju. Ljubavni parovi su bili zatečeni, dok su pojedinci bili zgroženi ovakvim ponašanjem, posebno imajući u vidu prisustvo drugih u zajedničkoj prostoriji.

 

Miljana se popela na Darijana i u punoj brzini mu pokazala šta sve zna u krevetu, a nije joj predstavljao problem što su svuda oko njih njihovi cimeri, a ni što su svetla upaljena, pa se svaki pokret video. Kulićeva je toliko žestoko skakala po Darijanu da je malo falilo da krevet pukne, a komentari na društvenim mrežama nizali su se kao ludi, jer se javnost zgoržava njenim ponašanjem.

- Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju - ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu - zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog - izjavila je Marija Kulić juče za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading