ALEKS I CAR PONOVO U LJUBAVI: Razotkrio ih snimak iz Zadruge, pred porođaj se sprema POMIRENJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanove oduševio ovaj potez!

ALEKS I CAR PONOVO U LJUBAVI: Razotkrio ih snimak iz Zadruge, pred porođaj se sprema POMIRENJE! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Ljubavna priča Aleksandre Nikolić i Filipa Cara ne prestaje da intrigira javnost, iako se par razišao dok je starleta bila u poodmakloj trudnoći. Njih dvoje su još od šeste sezone rijalitija imali jako turbulentan odnos, a nakon napuštanja "Zadruge" započeli su zajednički život, koji nije dugo trajao. 

Iako su govorili kako se njih dvoje nisu ljubavno pomirili, već szbog deteta koje dolazi žele da budu u što boljim odnosima, danas je Filip njihovim zajedničkim fanovima dao nadu da i dalje postoji mogućnost da ih ponovo vide zajedno kao par. 

Naime, on je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio jedan snimak koji je napravila njihova fan stranica, na kojem njih dvoje tokom jedne proslave u "Zadruzi" mašu u kameru. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Na ovom klipu bivši par je jako srećan i nasmejan, a pošto je Filip odlučio da javno okači ovaj momenat mnogi smatraju da su velike šanse da svojoj ljubavi daju novu šansu i pokušaju da obnove ljubavnu vezu. 

Međutim, danas je za domaći medij izvor blizak pobednici "Zadruge 6" rekao da ona nema nameru da se vraća u Hrvatsku, ali i da će Filip zbog porođaja doći u Beograd. 

Aleksandra je rešila da se porodi u Beogradu. Ovde je lekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema nameru da se vraća kod njega u Hrvatsku. U Beogradu su joj prijatelji, ali i majka Slovenka čiju punu podršku ima i koja će joj pomoći oko svega kada beba dođe na svet - rekao je izvor na samom početku razgovora, prenosi Blic, te otkriva da bi Car uskoro trebalo da spakuje kofere i dođe u Srbiju:

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Car želi da učestvuje u životu svog deteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada ćerkica bude došla na svet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimun mesec dana - rekao je saogovornik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading