TI NE BIRAŠ S KOJIM MUŠKARCEM ĆEŠ DA LEGNEŠ! Ša brutalan prema Jovani Cvijanović! Ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamalo da poleti perje!

TI NE BIRAŠ S KOJIM MUŠKARCEM ĆEŠ DA LEGNEŠ! Ša brutalan prema Jovani Cvijanović! Ovo niko nije očekivao!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika.rs

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša brutalno je odbrusio cimerki Jovani Cvijanović, koja je komentarisala njegov odnos sa Mionom Jovanović. Jovana se našalila da Ša u naletima ljubomore drami poput žene, što je on odmah shvatio kao uvredu, pa nije štedeo na rečima da je što bolje ponizi. 

- Nenade, ja nikad ne bih mogla da budem s muškarcem kao što si ti! Uvek dramiš, nekad čak mnogo više od Mione - počela je kroz smeh Jovana, ali se ovo reperu nije svidelo:

Foto: TikTok printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Jovana, ti ne treba da se javljaš i da ovde komentarišeš bilo čiji odnos! Ti si pokazala pred milionima gledalaca da si devojka koja može da legne u krevet sa bilo kojim muškarcem. To dovoljno govori o tebi i ne bih ništa dalje pričao na tu temu.

Posle ovih reči, Cvijanovićka više nije ulazila u raspravu sa Nenadom, jer je shvatila da udara nisko i da je proziva. 

Podsećamo, razlog što je Ša ovo rekao Jovani jeste taj što je nedavno sa Urošem Rajačićem ugovarala da imaju intimni odnos, iako nisu previše bliski. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić

 

 - Ajde da ispeglamo ovu izolaciju u ovih sedam dana. Nemoj da bude da sam te iskoristio posle, ajde da se is*aramo lepo i da bude to to. Nemoj posle da mi pumpaš priču kako sam se ostavio i sve ostalo. Pusti me da idem, ajde. Ako smo već vedeli da među nama postoji neka privlačnost, onda ne vidim problem da iskoristimo ovaj lep prostor - rekao je Uroš, a Jovana se nadovezala:

Ma neću meni se ovako sviđa, ajde kad me već teraš idi napolje, bolje da uživam ovde sama, Ovo je moja izolacija. Postala sam mršava! Možemo da napravimo bebu, možemo i pred svima što se mene tiče! Ja sam žena od trenutka i baš me briga šta će ko da misli! Pričali su o meni i gore stvari, ali me to nije doticalo! 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading