NERVOZNA POSLE ĆERKINOG NASTUPA! Oglasila se Marija Kulić! Evo koliko je bila oštra nakon Elitovizije!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić dala svoj sud!

NERVOZNA POSLE ĆERKINOG NASTUPA! Oglasila se Marija Kulić! Evo koliko je bila oštra nakon Elitovizije!

Foto: ATa Images

Majka Miljane Kulić, učesnice rijalitija Elita, Marija Kulić, kaže da je navikla na ćerkine ludorije kad su ovi nastupi u pitanju, pa sad tvrdi da njena naslednica namerno radi neke stvari da bi podigla prašinu. Marija se oglasila za medije rekavši da je ovo bio normalniji nastup njene ćerke, ali joj ipak zamera neke stvari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Darijan

 

- Ne mogu da kažem da me je Miljana oduševila nastupom, ali kako je moglo da bude, ovo je odlično! Ne bih da previše pričam na ovu temu, odmaram kod kuće i imam neke obaveze, a što se Darijana tiče, već sam rekla da tu ljubavi nema. U pitanju je samo korist, Miljani treba pažnja, tako da je sve ovo samo performans, da tako kažem. Uskoro će i da se dokaže da je tako - poručila je Marija.

Podsećamo, Marija je nedavno rekla da je ova veza njene ćerke sa Darijanom Radomirovićem farsa, te i da je on samo Zolina zamena. 

Miljana se sigurno nije zaljubila u Darijana. Ona samo želi da skrene misli i krene dalje bez Zole. Lakše joj je da tamo sa nekim provodi vreme, nego da je sama. Ni Darijan, ni ona mi se ne čini da su zaljubljeni - rekla je Marija za Alo! i jasno stavila do znanja da je Miljani lakše da uz nekog drugog skrene misli i konačno zaboravi bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana, Darijan i Zola

 

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno se vratila u rijaliti "Elita" nakon diskvalifikacije i putovanja u Beč, gde se sastala sa bivšim partnerom Zolom i iznela šokantne detalje o njihovom odnosu. Zola je brzo reagovao i demantovao sve njene navode, ostavljajući javnost u šoku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Tagovi

Komentari (0)

Loading