ANELI AHMIĆ DOBILA POSLEDNJE UPOZORENJE, PRED UNIŠTENJE: Dokazi spremni za raskrinkavanje, Sita u STRAHU!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović uputio poslednje upozorenje porodici Ahmić!

ANELI AHMIĆ DOBILA POSLEDNJE UPOZORENJE, PRED UNIŠTENJE: Dokazi spremni za raskrinkavanje, Sita u STRAHU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši rijaliti igrač iz rijalitija ,,Zadruga 6" Bilal Brajlović uključio se u TikTok emisiju Osmana Karića, koji ga je odmah upitao o sukobu sa sestrom Aneli Ahmić, Sitom Ahmić, o kojima on otvoreno nema lepo mišljenje. 

BIlal je odlučio da uputio poslednju opomenu porodici Ahmić o njihovim rečima koje mu upućuju preko društvenih mreža, te da će vrlo rado izneti kompletnu istinu o Aneli, ukoliko Sita još jednom bude jasno napisala da Brajlović laže u svojim javnim nastupanjima.

Republika

Foto: Youtube.com/Pravo LICE Estrade

Bilal Brajlović

 

Bilal ističe da ima pravo da ne gotivi Aneli, ali da ono što sve poseduej o njoj, će izneti ukoliko Sita bude nastavila da iznosi, kako on tvrdi, laži o njemu, te da se nakon toga neće zaustavljali sa objavljivanjem istine o takmičarki aktuelne sezone ,,Elite". 

- Ja kao sad ne smem ništa reći, samo neka kaže za ovaj klip, onda ću ja zvati i bivšu ženu, pa će videti ko kako priča i ko šta radi, ne gotivim Aneli, šta treba da joj ljubim stopala, a nemam lepo mišljenje o njoj? - poručio je Bilal, pa dodao:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić Elita

 

- Kao ona mi je uterala strah u kosti, ne... Sad vam kažem, ako ja kažem, nek još jednom objavi stori da ja lažem, pa će biti sve pošteno, odgovaram njenim baba ludama, babetine od Aneli.

Sita Ahmić je istakla da je Maja tužena kako od nje, tako i od Aneli, zbog iznošenja kleveta. Ona je oštro osudila Majino ponašanje, nazivajući je "vucibatinom" i ističući da je njeno mišljenje o Maji najgore moguće, posebno zbog toga što je Maja uvredila decu. Sita je navela da je Maja pokušala da degradira njenu decu, nazivajući Noru "cigančetom" i iznoseći neistine o njenom privatnom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iskra

17.02.2024 11:30

Teška budaletina ovaj Pera detlić! Šta njega briga za Aneli? Bolje neka pokaže dokaze o svojoj majci koju je zatekao sa ljubavnikom, te otud mrzi žene. Lupeta pa ostane živ. Tako je pričao i da Aleksandra Nikolić nije u drugom stanju, a šta sada kaže na to. Balavac iskompleksirani. Jadno i bedno da se on bavi ženama koje su toliko starije od njega.