BAČENA BOMBA NA KUĆU MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj Pinka u strahu, KAMERA uhvatila POČINIOCA!

Autor: O.B./M.G.

Zadruga

16.02.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje sve detalje dramatične situacije ispred kuće voditelja Milana Miloševića.

BAČENA BOMBA NA KUĆU MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj Pinka u strahu, KAMERA uhvatila POČINIOCA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Voditelj Milan Milošević pred večerašnji polazak u Šimanovce, gde će se održati ,,Elitovizija" u znaku ljubavi, doživeo je veliku nezgodu, saznaje Republika. Naime, kako je voditelj i potvrdio za naš portal, u dvorište njegove kuće na Altini bačena je bomba, a kamere koje su postavljene na njegovom domu zabeležile su počiniona. 

U pitanju je dečja bomba, za koju voditelj Milan smatra da je u pitanju samo jedno zastrašivanje. Kako ističe, slučaj nije prijavio još uvek policiji, ali će se pozabaviti tim slučajem nakon večerašnje noći. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

 

- Večeras pred sami polazak na Elitoviziju mi se desila strašna stvar. Ja imam kamere svuda oko kuće, dok sam čekao prevoz video sam dečaka koji dovršava i preko kapije baca one dečje bombe. Posle sam video pošto ima kamere koje daleko dosežu da je bilo auto koje je dočekalo tog dečaka, znači neko ga je dovezao da mi baci tu bombu dečju u dvorište, ovo je bilo klasično zastrašivanje, sumnjam ko bi to mogao bude, nisam prijavio, ali videćemo - rekao je Milan Milošević za Republiku. 

Nedavno je Milan otvorio dušu o odrastanju za Republiku:

Foto: Instagram prinscreen/milanmilosevic_official

Milan Milošević i majka

 

- U kući u kojoj živi majka ima mnogo vlage. Sve što je dragoceno, a što nije uhvatila vlaga, preneću, mnogo stvari je propalo. I malo slika što sam imao, to je nekako od vlage propalo. Međutim, želja mi je da preselim majku zastalno u novi dom, u Beogradu, teško za sada ide, ali mislim da bih joj tako produžio život. Već sam ušao u novi dom, kiti ko god stigne, ko god dođe zakiti ga. Za sada Nada Obrić i Stoja su najviše para dale. Kako ko dođe, tako vade ljubičaste. Sve sam sam stekao i mnogo, to su sve basnoslovne sume. Zahvaljujući Pinku, kupio sam kuću, ogromna je, izgleda top. Idem gore-dole, trčkaram... Malo pomoću kredita, pa valjda će otplatiti neko. Lično više volim Božić, topao mi je praznik, porodični, nažalost, moja porodica se svela na dve osobe.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading