MILAN MILOŠEVIĆ PRIKLJUČEN NA APARATE: Voditelj Pinka se HITNO oglasio, pojavile se prve slike sa lica mesta!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević priključen na aparat, hitno se oglasio!

MILAN MILOŠEVIĆ PRIKLJUČEN NA APARATE: Voditelj Pinka se HITNO oglasio, pojavile se prve slike sa lica mesta!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

Voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, nedavno je šokirao javnost objavom snimka na kom je pokazao da je priključen na aparat koji stimuliše rast kose. Ovaj laserski tretman za oporavak kose izazvao je veliku pažnju i mnoge su se spekulisale o razlozima za ovaj korak. Međutim, Milan se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio zbog čega se odlučio na ovaj tretman.

"Kažu da sam jako lep, ali proćelav, ja sam došao na bjuti laser za oporavak kose i rast, videćemo kakav je tretman uskoro," otkrio je Milan Milošević u svom videu na Instagramu. Ova izjava je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su bili zainteresovani da čuju više detalja o ovom tretmanu.

 


Bjuti laser za oporavak kose je tretman koji koristi niskonaponske laseri kako bi se stimulišao rast kose. Ovaj tretman se sve više koristi u svetu zbog svoje efikasnosti u obnavljanju kose i smanjenju problema sa opadanjem kose. Mnogi poznati i javne ličnosti se odlučuju na ovaj tretman kako bi očuvali svoju kosu i postigli željeni izgled.

Nakon što je Milan Milošević podelio ovu vest na društvenim mrežama, reakcije javnosti nisu izostale. Mnogi su pohvalili njegovu iskrenost i hrabrost da javno podeli svoje iskustvo sa ovim tretmanom. Takođe, ova objava je podstakla mnoge ljude da se otvoreno govori o problemima sa opadanjem kose i da potraže rešenja koja im mogu pomoći da povrate samopouzdanje.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević Elita 7

 


Milan Milošević je pokazao hrabrost i iskrenost time što je podelio svoje iskustvo sa bjuti laser tretmanom za oporavak kose. Njegova otvorenost je inspirisala mnoge ljude da se pozabave svojim problemima sa opadanjem kose i potraže rešenja koja im mogu pomoći da povrate kosu i samopouzdanje. Ostaje nam da vidimo rezultate ovog tretmana i da podržimo Milana u njegovoj odluci da vodi računa o svom izgledu i zdravlju kose.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading