ZBOG OVOGA SU SVI PRIŽELJKIVALI NJEGOV POVRATAK NA PINK: Pojavio se snimak, Milan Milošević zapalio društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.01.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci obožavaju njegov smisao za humor!

ZBOG OVOGA SU SVI PRIŽELJKIVALI NJEGOV POVRATAK NA PINK: Pojavio se snimak, Milan Milošević zapalio društvene mreže! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nedavno se desilo iznenađenje za sve fanove rijalitija "Elita" kada se Milan Milošević vratio na televiziju Pink i ponovo preuzeo ulogu voditelja. Sa svojom neprevaziđenom iskrenošću i neopisivim smislom za humor, Milošević je stekao je ogromnu bazu fanova.

Jedna Instagram stranica posvećena praćenju dešavanja u "Eliti" nedavno je objavila snimak posvećen Milanu Miloševiću. Na snimku su istaknuti momenti od pre samo nekoliko dana koji su nasmejali milionsku publiku. U ovom snimku možemo videti smešne situacije sa pojedinim zadrugarima i Milanove upadice u pričama.

Snimak koji je objavljen na Instagramu oživljava neke od najzabavnijih trenutaka sa Milanom Miloševićem. Njegove duhovite reakcije i šaljivi komentari su ponovo nasmejali gledaoce, dok su zadrugari učinili da se osećaju kao deo porodice "Elite". Milanova prisutnost donosi novu dozu zabave i smeha u svet rijalitija, a fanovi jedva čekaju da vide šta će on sledeće smisliti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do šok situacije, koja je Aneli, kao i ostalim cimerima, dala nadu da će se Janjuš uskoro vratiti u rijaliti takmičenje "Elita", baš zbog reči koje je izgovorio. 

Naime, pred sam kraj emisije, dok se Aneli svađala sa Urošem Stanićem, Milan Milošević je pokušao da im pomogne da pronađu zajednički jezik i smire tenziju koja se napravila između njih, pa priznao da je očekivao da će tokom Janjuševog trenutnog odsustva iz rijalitija njih dvoje biti još bliži, nego što su bili ranije. 

Mislio sam da će to što je Janjuš odsutan, trenutno, mislio sam da će to da vas zbliži - rekao je Milan, a zbog ovoga mnogi su shvatili da još uvek nije doneta odluka da se Janjuš više nikad ne vrati u rijaliti takmičenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading