OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆA NAKON NAPADA U ELITI: Ja radim svoj posao, završio sam na SUDU!

Autor: P. R.

Vesti

29.12.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta kaže nakon incidenta u rijalitiju!

OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆA NAKON NAPADA U ELITI: Ja radim svoj posao, završio sam na SUDU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditelj Milan Milošević nedavno je bio domaćin emisije "Pitanja gledalaca" u kojoj je, kao i svi učesnici, učestvovao Lazar Čolić Zola. Međutim, tokom emisije došlo je do incidenta kada je Zola burno reagovao na postavljeno pitanje, izazvavši neprijatnu situaciju u Beloj kući.

Ovoim povodom se sada oglasio Milošević, koji je prokomentarisao ovaj incident, ističući da je važno zadržati profesionalnost u ovom poslu i da je već nekoliko puta bio napadnut tokom vođenja emisija.

- To je zrelost u ovom poslu. Jednostavno neke stvari moram i mogu da kontrolišem. Ja sam profesinalac, a poznato je da sam i napadnut nekoliko puta tokom vođenja emisija, gde sam se potpuno profesionalno ponašao, a sa nekima kasnije završio na sudu - započeo je Milan, te nastavio:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević nakon napada u Eliti

- Znam da su oni u zatvorenom prostoru i da nekada reaguju u afektu, ali jednostavno ne zameram im ništa. Došao sam do tog stadijuma da im ništa ne zameram i da ništa lično mene ne može da povredi. Onog trenutka kada produkcija vidi da su prevršili svaku meru, tada će reagovati. Ja samo radim svoj posao - zaključio je Milošević, prenosi Srbija Danas.

Podsećanja radi, isfrustriran pitanjem koje je dobio tokom emisije "Pitanja gledalaca", Lazar Čolić Zola je izvređao i povisio ton na voditelja Milana Miloševića, izgovarajući reči koje su šokirale mnoge prisutne u Beloj kući. Međutim, uprkos Čolićevom ponašanju, Milan je ostao profesionalan i pribran, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Republika

Foto: pritnscreen

Zola napao Milana Miloševića Elita

Neka mi popuši k**ac i onaj ko je postavio pitanje, evo pred gledaocima - rekao je Zola. 

Hvala ti baš - rekao je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading