PRODUKCIJA PINKA IZDALA ZVANIČNO OBAVEŠTENJE: Hitna odluka saopštena ukućanima - ovi učesnici su sankcionisani!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pismo Velikog šefa stiglo je u Belu kuću.

PRODUKCIJA PINKA IZDALA ZVANIČNO OBAVEŠTENJE: Hitna odluka saopštena ukućanima - ovi učesnici su sankcionisani!

Foto: Ilustracija

Televizija Pink izdala je zvanično saopštenje da će se u petak, 16. februara sa početkom u 22h, održati "Ljubavna Elitovizija", kako bi takmičari Elite i publika proslavili Dan zaljubljenih, koji se slavi sutra. U Beloj kući je u ponedeljak zavladala "Nedelja ljubavi", a ovo će biti prava spektakularna završnica.

Kao i uvek, učesnici će se takmičiti za jednu od glavnih nagrada i pokušati da ridobiju simpatije članova stručnog žirija, koje produkcija i dalje krije u strogoj tajnosti, kao i novinarskog žirija, ali i miliona gledalaca koji će te noći biti u prilici da za svoje favorite i najbolje nastupe glasaju SMS porukama, ali i na društvenim mrežama.

Međutim, Veliki šef je sada poslao novo pismo i objavio spisak učesnika za ovu ljubavnu Elitoviziju, što znači da određeni takmičari neće učestvovati:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa

 

- Draga Elito, Želimo da vas obavestimo da će u petak biti organizovana VELIKA LJUBAVNA ELITOVIZIJA. Takmičićete se u pevanju i recitovanju, a pobednika ovog takmičenja će kao i uvek birati gledaoci i žiri. Doneli smo odluku da ovog puta pesme koje pevate moraju biti ljubavne, a tekst pesme mora asocirati na vašu ljubavnu priču. Ali hajmo redom, prvo da čujete ko će se uopšte takmičiti. Na ljubavnoj elitoviziji nećete svi nastupati, ali će oni koji ne nastupaju morati da odluče za koji par navijaju odnosno kojem paru su podrška. Parovi mogu imati samo jednog učesnika u podršci, maksimalan broj učesnika koji podržavaju jedan par nije definisan, dakle koliko god vas želi može navijati za nekoga, ali isto tako nije svaki par obavezan da ima navijače uopšte. Neki od parova koji će nastupati su u ljubavi i vezi, a neke su spojili gledaoci i oni će na njihov zahtev sutra uveče pevati zajedno na Elitoviziji. NASTUPAĆE: ANDJELO I ANITA, UROS I JOVANA, BOJANA I ANDJELA, JANJUS I ANELI, MUNJEZ I STEFANI, MILICA I TERZA, IVAN I JELENA, SHA I MIONA, SLADJA I PABLO, MILENA I SAMIR, DARIJAN I MILJANA, NENAD I TEODORA Još jednom da naglasimo, svi ostali učesnici se na ovom sastanku moraju tačno oprediliti u cijem su navijačkom timu i vodja mora jasno objaviti imena ko će za koga navijati sutra uveče. Nakon ove odluke, ne možete prelaziti u drugi navijački tim. Osim ovoga, dakle, tematika ljubavnih pesama koje će parovi izvoditi mora biti usko povezana sa njihovom ljubavnom pričom ili sa onim kako oni vide svoju ljubav. I za kraj, osim pevanja, svaki par mora napisati ljubavne stihove koje će sutra izrecitovati jedan drugom na Elitoviziji. Neophodno je da ozbiljno shvatite ovaj deo nastupa, jer je važan isto koliko i pevanje. Osim pevanja i recitovanja svaki par će imati i treći zadatak na sceni, ali to će za sada ostati iznenadjenje za sve. Pozdrav, Veliki sef - glasilo je pismo Velikog šefa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading