OVI UČESNICI ELITE ODMAH MORAJU DA SPAKUJU STVARI! Opšta pometnja u Beloj kući, pismo Velikog šefa izazvalo haos!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je obavestio ukućane da odmah moraju doneti odluku, bira se između ovih takmičara.

OVI UČESNICI ELITE ODMAH MORAJU DA SPAKUJU STVARI! Opšta pometnja u Beloj kući, pismo Velikog šefa izazvalo haos!

Foto: Shutterstock

Kako se bliži Dan zaljubljenih, Veliki šef je odlučio da obraduje ljubavne parove u kući, pa je poslao novo pismo, kojim ih je obavestio šta će se dogoditi u Eliti ove nedelje.

Parove je obradovala nova informacija, međutim, glavnu odluku ipak donose ukućani. 

U skladu sa ovim pismom, učesnici su dobili zadatak da izaberu pet parova koji će imati privilegiju da se presele u kuću odabranih baš za vreme Dana zaljubljenih. Ova vest je izazvala uzbuđenje i nestrpljenje među takmičarima, ali i kod vernih gledalaca koji sa nestrpljenjem očekuju da vide ko će biti srećni dobitnici ove ekskluzivne prilike.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

 

I dok se učesnici takmiče i pregovaraju o tome ko bi mogao biti idealan par za ovo jedinstveno iskustvo, publika sa nestrpljenjem iščekuje finalnu odluku. S obzirom na to da je ovo veoma bitan događaj, očekuje se da će odabrani parovi imati priliku da se istaknu svojom harizmom, šarmom i dobrom komunikacijom, jer ovo je prilika koja se ne propušta.

- Draga elito, u susret nedelji ljubavim glasaćete za koga želite da uđe u kuću odabranih, kako bi proveli zajedno najlepše dane - glasilo je pismo Velikog šefa.

Svi učesnici su veoma uzbuđeni zbog ove prilike, a atmosfera u Beloj kući je prepuna iščekivanja i nestrpljenja. Dok se parovi pripremaju za svoj boravak u kući odabranih, publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se ova avantura odvijati i kakva nova uzbuđenja će doneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading