ZVEZDANU SLAVNIĆU STIGLA PORUKA DIREKTNO IZ ELITE! Dobio specijalna upustva za totalno uništenje Ane Ćurčić!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anina nekadašnja prijateljica se obratila Zvezdanu, pa otkrila da čeka njegov potez.

ZVEZDANU SLAVNIĆU STIGLA PORUKA DIREKTNO IZ ELITE! Dobio specijalna upustva za totalno uništenje Ane Ćurčić!

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock

Milena Kačavenda je sinoć porazgovarala sa Darkom Tanasijevićem, gde mu je prokomentarisala ukućane i dešavanja u Beloj kući, a zatim se osvrnula na nekadašnje prijateljstvo i svađu sa Anom Ćurčić.

Obratila se Zvezdanu Slavniću, pa mu poručila da, ukoliko on bude rešio da iznese neke stvari, to će učiniti i ona, ali prva ne želi da započinje ovu temu:

- I odnos sa Anom Ćurčić, i kako bi reagovala da znaš da je Šmizla iznela da je Ana maltretirala Zvezdanovu majku, a da ti se on zahvalio što si iznela neke stvari? - pitao ju je Darko.

 

- Ja sam to više kometarisala, ne znam da li je to istina, žao mi je šta je prošao. Zovu me izdajicom, a da je progovorio bolje bi prosao, svi imamo neka saznanja. Verujem da Šmizla zna nešto, ako ga je Ana tužila ja mu želim sve najbolje.Ako on iznese neke stvari, izneću i ja. Ta žena nije htela Ani loše, Ana je sama izabrala da čuva tu ženu - objasnila je Milena.

Podsetimo, bivši zadrugar Zvezdan Slavnić javno se obratio Ani Ćurčić, nekadašnjoj vanbračnoj supruzi, te joj poručio da više "ne uvlači njegovu porodicu u svoje lične ratove". Takođe, od Ane je zahtevao da mu dostavi dokumentaciju njegove majke, kako ne bi podneo tužbu protiv nje.

- Ovim putem želim da poručim dotičnoj gospođi Ćurčić da sve svoje lične ratove vodi mimo mene i da istog trenutka prekine da uvlači u celu svoju prljavu igru moju porodicu, a posebno moju majku - započeo je Slavnić, pa nastavio:

- Takođe joj poručujem da u što kraćem roku vrati svu moju i Slavičinu dokumentaciju, koju je NEZAKONITO ZADRŽALA i da prekine da iznosi njene lične podatke u javnost, jer ću u suprotnom povući drastične mere i obratiti se nadležnim institucijama. Biću primoran da dotičnu tužim za psihičko i fizičko maltretiranje, kao i za neplaćene račune domu za koji sam obezbedio novac, kao i to da je manipulacijom dotična otvorila firmu, na ime moje majke, gde je napravljen veliki minus za koji Slavica nije znala i zbog tog duga sada ne može da ostvari pravo na penziju, za šta i te kako imam dokaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading