NAPADNUTA MENSUROVA BIVŠA! Odmah morala da prijavi problem, trpi brutalnu torturu!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Mensura Ajdarpašića se požalila fanovima i otkrila kroz šta prolazi trenutno.

NAPADNUTA MENSUROVA BIVŠA! Odmah morala da prijavi problem, trpi brutalnu torturu!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivša zadrugarka Milica Veselinović svojim učešćem u petoj i šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" privukla je veliku pažnju, pogotovo jer je imala jako turbulente ljubavne odnose. Mnogi je i dalje povezuju sa bivšim dečkom Mensurom Adjarpašićem, koji trenutno boravi na velelepnom imanju u Šimanovcima, gde su se oni baš i upoznali. 

Njih dvoje su nakon godinu dana imali suočavanje u "Eliti" kad je Milica imala ulogu Drveta mudrosti, pa je na taj način obavila razgovor sa njim, a on je pobesneo kad je shvatio da se ona krije iza toga i nekoliko dana pravio haos i pretio da će napustiti rijaliti.

Otkako se to desilo mnogi se pitanju i nagađaju kad će Milica postatio deo "Elite" i da li će uopšte da zakuca na vrata Bele kuće. Ona se nedavno oglasila na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram i svoje pratioce ostavila u šoku. Naime, Milica je napadnuta od strane "hejtera", koji su napravili lažan profil i krenuli da se predstavljaju u njeno ime, zbog čega ona trpi torturu.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

 

Obratila se brojnim pratiocima i zamolila za pomoć, odnosno, da svi koji je prate, odmah prijave ovaj lažan profil, kako bi stala na put svim porukama, koje dolaze upravo sa tog profila:

- Predstavlja se u moje ime. Prijavite profil. Ja vam adresa za lečenje kompleksa nisam! - napisala je Milica Veselinović i zamolila fanove da odmah prijave taj profil.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Veselinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading