POSLE OVOG ĆE IMATI POSLA S MATOROM I JANJUŠEM: Milica i Bora progovorili o rijaliti parovima, ovo im stvarno NIJE TREBALO!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji zadrugari podržali vezu preljubnice Anite Stanojlović, dok su sumnjičavi prema ljubavnoj priči bivšeg košarkaša.

POSLE OVOG ĆE IMATI POSLA S MATOROM I JANJUŠEM: Milica i Bora progovorili o rijaliti parovima, ovo im stvarno NIJE TREBALO!

Foto: Pink

Poznati rijaliti par Milica Kemez i Bora Santana progovorili su o aktuelnim parovima u ''Eliti'', pa otkirli svoj sud o novim rijaliti ljubavima.

Naime, oni su najpre istakli da pomno prate dešavanja u Beloj kući, što ih čini kompetentnim da komentarišu tamošnja dešavanja, a onda su prvo izneli svoje mišljenje o Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću, kao i o Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu.

- Veoma je turbulentno. Dosta su zanimljivi i komentarisani, svi pričaju o aktuelnim parovima. Čini mi se da najveću pažnju izazivaju Anđelo i Anita. Oni su slatki, stvoreni su jedno za drugo, našli su se i lepo izgledaju zajedno - rekla je Milica za Pink.rs, a onda prokomentarisala Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić:

 - Videćemo dokle će taj Janjuš da dogura, definitivno je da on ima emocije prema Aneli. 

Republika

Foto: e-stock

Bora Santana i Milica Kemez kažu da redovno prate dešavanja u "Eliti"

Bora se složio sa tim da su ova dva para najaktuelnija u ovoj sezoni popularnog Pinkovog rijatlija, te istakao da su i njemu oba simpatična.

Podsećamo, Anita Stanojlović ušla je u "Elitu" kao novopečena supruga Jovane Tomić Matore, koju je varala i na sam dan njihovog spektakularnog venčanja u Crnoj Gori. Nakon što ju je raskrinkala devojka iz Hrvatske Matea Car sa kojom se sve vreme dopisivala i planirala da se vidi sa njom, Matora je odlučila da se razvede od nje. Iako je neko vreme dramila, pravila scene ne bi li joj i dalje zakonita supruga oprostila prevatu, te navodno patila što ju je izgubila, čim je na vratima Bele kuće ugledala Anđela Rankovića, zaboravila je sve.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, nakon što je rasturila brak, u srećnoj je vezi sa Anđelom

Od tada uživa u vezi sa muškarcem, tvrdeći da je žene više ne zanimaju.

S druge strane, Janjuš i Aneli su se smuvali nakon što je Ahmićka skrenula pažnju javnosti šok-pričom kako joj je Stanija doborojević preotela muža. On je u međuvremenu doživeo porodičnu tragediju, zbog koje je neko vreme proveo van rijalitija. Pošto je tek napolju video njeno pravo lice koje je počela da pokazuje u Beloj kući u njegovom odsustvu, po povratku je tvrdio da je među njima gotovo, međutim, nije mnogo prošlo, a njih dvoje su se pomirili.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević često trpi kritike zbog veze sa Aneli Ahmić

Zbog ove veze Janjuša mnogi osuđuju, a kada se opet napolju suočio sa negativnim komentarima, bivši košarškaš burno je reagovao. Pokušao je da se obračuna sa ljudima koji su mu pisali i vređali ga zbog Aneli, kao i sa dvoje bivših zadrugara koji su ga negativno komentarisali Jelenom Baloš i Banetom Đokićem.

Ubrzo zatim, nekadašnji drugar Bane ga je prijavio policiji i protiv njega podneo krivičnu tužbu, zbog pretnji koje mu je Janjuš javno uputio.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading