STIGLA NOVA ŽESTOKA KAZNA ZA MAJU MARINKOVIĆ: Saopštena odluka u programu, ona zanemela od šoka!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi udarac za Maju Marinković, ovo definitivno nije očekivala.

STIGLA NOVA ŽESTOKA KAZNA ZA MAJU MARINKOVIĆ: Saopštena odluka u programu, ona zanemela od šoka!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Pablo Milevski izabran je za ovonedeljnog vođu, pa je tako na red došlo biranje njegovih potrčaka. On je želeo da se poigra sa ukućanima, pa je podigao nekoliko parova, a onda je svima saopštio svoju konačnu odluku:

- Neka ustanu Maja i Nemanja, Jovana i Uroš Rajačić, Munja i Sara, Lejdi Di i Matora, Samir i Jelena i Luka i Slađa Bošković - rekao je Pablo.

- Prvi neka sednu Munja i Sara, drugi neka sednu Nemanja i Maja, neka sednu Matora i Lejdi Di, Slađa i Majčica neka sednu, moji potrčci će biti Jovana Pevačica i Uroš Rajačić - rekao je Pablo.

- Odmoriću se i jedva čekam komentare u subotu, ako nešto bude trebalo da se desi desiće se - rekla je Jovana.

 

- Meni se sviđa Uroš - dodala je Jovana.

- Ja sam se upećinio totalno, ne prija mi izolacija, postao sam asocijalan - rekao je Uroš.

- Maja je napravila cirkus preko mojih leđa. Rekao sam joj šta ćaš dozvolila si da teraju cirkus preko mene - rekao je Uroš.

Podsećamo, tokom prošle nedelje, Mensur Ajdarpašić je u izolaciju poslao Maju Marinković sa Urošem Rajačićem, jer je verovao da se među njima može roditi ljubav, s obzirom da simpatije već postoje, tako da su mnogi zaključili da je ovo Maji novi udarac, jer joj je Jovana bliska prijateljica, a javno se izjasnila i priznala da joj se Uroš dopada, ne mareći za to da je i Maja povezivana sa njim. 

Marinkovićeva ovu temu nije komentarisala, a da li će u budućnosti to zameriti Jovani, ostaje nam da ispratimo u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading