SLOŠILO SE MAJI MARINKOVIĆ! Učesnica Elite zatražila pomoć, ima veći problem od Mensura!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se požalila ukućanima da joj je loše, pa otkrila da je ne muči samo Mensurova odluka.

SLOŠILO SE MAJI MARINKOVIĆ! Učesnica Elite zatražila pomoć, ima veći problem od Mensura!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon sinoćnje odluke Mensura Ajdarpašića da u izolaciju pošalje Maju Marinković i Uroša Rajačića, Marinkovićeva je dobila napad histerije i noć je provela u suzama, van izolacije, zbog čega ju je Veliki šef žestoko kaznio.

- Janjuša neću odvajati do Aneli, nek uživaju u rehabilitaciji. Omiljeni će biti Samir Ramović i odmah da mu kažem da će spavati na pomoćnom krevetu - rekao je sinoć Mensur, a Maja je pobesnela kada je obavestio sve da nju bira za potrčka.

Ona je plakala i negodovala zbog takve odluke, pa je na kraju pronašla način da to izbegne.

Međutim, Maja i sada ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je Mensur to priredio, pa je nastavila da se žali cimerima. Otkrila je koliko se loše oseća zbog te njegove odluke, ni ne sluteći da je debelo platila odluku da noć provede van izolacije, što je strogo protiv pravila:

Republika

Foto: Printskrin

Maja Marinković i Uroš Rajačić

 

- Ja to njemu nikada ne bih uradila, a nisam dobro, loše mi je, dobila sam.. Ne znam kako da ragujem, da slušam ove ljude, stvarno mi je loše - rekla je Maja.

- Možda si skidanjem vradžbina, prebacila na sebe - našalio se Marko Đedović.

- Ja ne mogu da se smirim od sinoć, to nije u redu što mi je to uradio, šta da radim? - dodala je Maja.

Takođe, tek ćemo da vidimo i kako će Marinkovićeva da se ponaša posle ove sankcije, te da li će naredne noći pristati da provede u izolaciji sa Urošem, kako je ovonedeljni gazda i zamislio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ova

06.02.2024 23:46

opajdara plasticna i Muljana su dva najveca foliranta u Istoriji Rijalitija

Mila

07.02.2024 23:26

@ova - Mislim da si zaboravila pikavaca ucmaragu Urosa On je namazan svim bojama Place a nigde suze ni za leka hahahaha Poludi sto se Janjus ne zeli s njim da bude, svesan je da je bez njega nula i da bi vec odavno ispo da ga nije bio uz Jnajusom i Aneli. Sto covek da zbog njega ima probleme sa ucesnicima ako vec ne moze uticat na njega. Ide po kuci i provociranje ucesnike bez razloga Psihopata kad se jedne osobe sveze ne odustaje od nje Krivi Aneli sto ga je Janjus odj..o , Aneli na Janjusu nije uticala ni na bilo koji nacin po pitanju ucmarage Sa -Nenad je napadao Mijonu zbog Aneli smatro je da moze da utice na kepeca Iako su ga opominjali Aneli i Jnajus on je nasatavo sa provokacijom. Kad mu je Sa dao odecu tad je bio ok ali nije to dugo potrajalo Za Maju je reko najogavnije a sad joj se uvlaci u dupe. Mnogo je podmukao i odvratan Na pocetku sam foliranta ucmaragu i naslinicu lezbu Bojanu sazaljavala sve dok nisu pokazali svoje pravo lice