U REDU JE DA SE U BRAKU VARA! Janjuš opet šokirao cimere izjavom, evo šta je rekao o NEPOZNATOJ DEVOJCI s kojom se viđao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispumpaš se sa strane i posle se vratiš u sigurnu luku. tvrdi on!

U REDU JE DA SE U BRAKU VARA! Janjuš opet šokirao cimere izjavom, evo šta je rekao o NEPOZNATOJ DEVOJCI s kojom se viđao! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš pričao je nedavno o tome s kime se sastajala njegova bivša supruga Ena Janjušević, a sada je otkrio da smatra da je u redu da supružnici varaju jedni druge u braku.

- Ne vidim problem da se žena sa nekim krišom viđa i muž isto tako, ako to ne utiče na porodicu. Šta je problem? Pa znate i sami da se ljudi jedni drugih zasite vremenom, ne kažem da je tako u svim brakovima, ali naravno da se dešava da se prevara uvuče u odnos. Ovako, ako supružnici varaju, mogu da šaraju sa strane, ali uvek imaju gde da se vrate! Ispumpaš se sa strane i posle se vratiš u sigurnu luku. Meni je to u redu, ja sam isto radio, pa sam se vraćao svojoj porodici - rekao je Janjuš, pa je dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević

 

- Viđao sam se nešto kratko s jednom devojkom na letovanju i to sam uredno rekao Eni. Ta žena je mojih godina, seo sam sa Enom i sve rekao uz kafu, kako stoje stvari. Smejali smo se i ona mi je rekla da se sa nekim viđala, reč nisam ružnu rekao. Posle toga nam je odnos samo dobio neku slobodu. 

Inače, Janjuš je rekao sa kojim se bivšim zadrugarima Ena sastajala ranije.

- Mislim da se samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom viđala Ena, jer ih je gotivila posle prve sezone, možda je videla sa još jedno, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada. Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Marko Janjušević Janjuš prošle noći u rijalitiju ,,Elita".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading