MAJA MARINKOVIĆ ABORTIRALA DEVET PUTA! Crnogorac sa kojim je bila u ŠEMI obelodanio istinu, JAVNOST ŠOKIRANA detaljima, ovo je KRILA od SVIH!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka nikada javno nije želala o ovome da priča.

MAJA MARINKOVIĆ ABORTIRALA DEVET PUTA! Crnogorac sa kojim je bila u ŠEMI obelodanio istinu, JAVNOST ŠOKIRANA detaljima, ovo je KRILA od SVIH!

Foto: shutterstock, pink/printscreen

Kontroverzna rijaliti učesnica Maja Marinković neretko se nalazi u centru skandala i to svaki put zbog svojih turbuletnih ljubavnih veza i odabira momaka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković nikada javno nije htela da priča o abortusima

Njeni odabiri uvek ostave bez reči, jer ukoliko nije sa nasilnim momcima koji je najviše privlače, onda je nekome preotela muža. Nema sumnje da je spisak Majinih bivših podugačak, što dokazuje i činjenica da je svake sezone rijalitija bila sa više svojih cimera iz Bele kuće u Šimanovcima. Međutim, iako važi za devojku bez dlake na jeziku, starleta je krila od javnosti da je abortirala navodno devet puta, kako tvrdi njen bivši dečko.

- Maja je sa mnom pre dve godine bila u šemi. Upoznali smo se u Budvi, i ne mogu da kažem, svidela mi se na prvu. Međutim, ono je toliko luda da to nema kraja. Pravi probleme gde god da se pojavi, jednostavno je takva, vickasta, ali je  sdruge strane pravi drug. Pričali smo jednom prilikom o deci, i tada mi je rekla, "abortirala sam devet puta, ne želim još da budem majka" - rekao je dečko iz Bara za naš portal, koji želi da bude za sad anoniman, te je dodao da se sa Majom dogovorio da ne priča o njemu:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković imala aferu sa Baraninom koju krije od svih

- Kad smo se razišli, dogovorili smo se da me nigde ne pominje, i ona je zaista ispala fer i o svemu je ćutala i ćuti još uvek. Zbog toga neću ni da otkrivam ko sam. Da sad ti nisi saznala, i da nemamo zajedničke prijatelje ne bi ni tebi priznao da sam bio sa Majom, ali ne mogu da te lažem kad sve znaš. Svakako, Maja mnogo toga zna, sa mnogim ekipama je dobra, ali što se kaže drži jezik za zubima i to joj je pametna odluka.

Inače, Maja se nedavno dovodila u vezu sa Dragomirom Despićem Desingericom, te je javnost brujala o njihovoj navodnoj aferi. Desingerica je izrazio podršku Maji Marinković, poželeći joj pobedu u "Eliti". Ovim gestom je pokazao da nema ništa protiv Maje, čime je demantovao spekulacije o njihovom navodnom romantičnom odnosu. Njegova reakcija na ove komplimente jasno pokazuje da ceni podršku koju dobija od rijaliti učesnice. 

Republika

Foto: ATA Images, Profimedia

Maja Marinković letos orgijala sa Desnigericom

Ona je najjača glava u "Eliti" i vreme je da Maja pobedi ove godine! To je jedina prava priča. Vreme je da Maja uzme to prvo mesto, zato što to zaslužuje - poručio je Despić i još jednom demantovao priče o njihovoj navodnoj aferi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading