Saška Karan u Minskom polju kod Sanje: Zola je prevarant, ovako će da uništi Miljanu Kulić! (VIDEO)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

07.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Minsko polje sa Sanjom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novoj epizodi emisije "Minsko polje sa Sanjom", voditeljka Sanja Arsić ugostila je kontraverznu rijaliti zvezdu i pevačicu Sašku Karan!


Iako ne planira da učestvuje u rijaliti programu "Elita", Saška prati pomno šta se dešava i kao i uvek ima mišljenje o pojedinim učesnicima. Ovog puta otkrila nam je da misli da između Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina postoji dogovor.

Foto: Republika TV

Minsko polje sa Sanjom, gost Saška Karan

 

- Mislim da je u pitanju dogovor između njih dvoje. Umešana je tu i Stanija koja je premazana svim bojama, koja je bila u rijalitiju i zna kako sve to funkcioniše. Gledali su i pratili su i po tome se vode. Ko može da ti uzme muža, kako se muž uzima, znači da tu nešto nije kako treba. Meni kada je u braku dobro, niko ne može ad mi uzme muža- objasnila je Saška.


Saška se osvrnula i na sagu kao i temu Ekite van Elite između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić


- Zola se sa Miljanom poigrava, ona je zaljubljena u njega i prosto takva kakva jeste, on je njoj centar sveta. On je jedan klasični prevarant. Ja sam sa njim imala opasne svađe i to je bilo zbog Miljane. Zola gleda sebe i njega ništa drugo ne zanima", zaključila je pevačica.

O čemu sve još razgovarale Sanja i Saška, kao i da učesnice koje se u rijalitiju predstavljaju kao pevačice, samo prekrivaju primaran posao kojim se bave. 


Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!
 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading