Požgaj kod Sanje u Minskom polju otkrio sve o Aneli: Veći je psihopata od Maje Marinković, Janjuš je u problemu! (VIDEO)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

31.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Minsko polje sa Sanjom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!


Nova epizoda nove sezone i druge emisije "Minsko polje sa Sanjom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!


Voditeljka Sanja Arsić ugostila je bivšeg rijaliti učesnika i političara Aleksandra Požgaja.


Požgaj pomno prati dešavanja u "Eliti", pa je otkrio šta misli o ljubavnoj vezi Aneli i Janjuša i objasnio zašto ne podržava njihov odnos.

- Ne znam šta će Janjušu Aneli. Ona je bila sa mojim prijateljem, otišli su na to letovanje, išli su u šoping, provodili se. On je u to vreme imao devojku, možda je tada bio i oženjen, ne znam sad tačno. Došla je na poziv na Instagramu. Ona je devojka na poziv. Ona je meni potvrdila da je on bio galantan, da joj je dao svoju karticu kako bi ona šopingovala. Aneli je veći psiho od Maje Marinković u ljubavnim vezama. Ja ne znam nijednog čoveka koji je bio sa Aneli da nije imao problem -  rekao je Požgaj

Foto: Republika TV

Minsko polje sa Sanjom, Aleksandar Požgaj

 


Osim pikanterija koje je izneo o Aneli, dotakao se i Mione i njene veze sa Ša.
- Ne mogu da kažem da mi se Miona direktno nabacila, ali dovoljno sam pametan da to vidim. Ako ona meni kaže da joj je zahladneo odnos sa dečkom, da joj je dosadno u vezi... Samo sam joj rekao da ne znam kako da joj pomognem. Ona prema Ša nema emociju, nemoj da mi kažeš da se to ne vidi. On se muči, on se baš muči, ja verujem kako je njemu, ali meni dok sve to gledam je smešno - izjavio je Aleksandar.


Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.02.2024 05:17

SLAŽEM SE SA NJEGOVIM MIŠLJENJEM, ALI JANJUŠ JE ISTO ZLO, JER DOZVOLJAVA DA BUDE IGRAČKA U RUKAMA TAKVE OSOBE...NIJE NORMALNO, NITI MOGUĆE DA JE ONA ANĐEO, A SVI DRUGI SU ĐAVOLI...TO JE TOLIKO PROVIDNO...