Od večeras ništa neće biti isto: Minsko polje sa Sanjom Arsić! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

24.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona emisije "Minsko polje sa Sanjom Arsić" počinje večeras u 21 čas na portalu i Jutjub kanalu Republika TV!

Od večeras na portalu Republika.rs i Jutjub kanalu Republika TV počnje nova sezona emisije "Minsko polje sa Sanjom Arsić" u kojoj je gost bivši zadrugar Kristijan Golubović

 

Prvu emisiju objavili smo 17. novembra 2021. za pune tri sezone snimi smo pre 100. epizoda vašeg omiljenog rijaliti formata, i ugostili preko sto kako učesnika rijalitija tako i članove njihovih porodica, voditelja pevača. 

Republika

Foto: Republika TV/M.Kostić, MKFotograf

Minsko polje sa Sanjom Arsić

 

 

Sada smo rešili da malo promenimo i osvežimo format pa će u novoj sezoni vaš domaćin biti voditeljka Sanja Arsić

- S obzirom da sam 15 godina u pisanom novinarstvu, veliki izazov mi je bio kada sam dobila poziv da se nađem pred kamerama. Dopala mi se ekipa sa kojom radim, na prvom snimanju smo se lepo zabavili i nadam se da će i gledaoci da osete tu pozitivnu energiju. Moj prvi gost je Kristijan Golubović koji je otkrio mnoge pikanterije, a koje će gledaoci moći da čuju večeras u 21 čas na portalu, kao i jutjub kanalu Republika TV. Nadam se da ćete uživati u Minskom polju, kao što smo uživali mi dok smo snimal - rekla je Sanja za Republiku. 

 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Sanjom Arsić" možete pogledati večeras od 21 čas na našem Jutjub kanalu Republika TV, a do tada na početku teksta pogledajte tizer i šta vas sve to večeras očekuje!

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Lično sa”,  “Minsko polje sa Sanjom Arsić”, "U trendingu sa Republikom", "Razotrivanje".  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading