Kristijan kod Sanje u Minskom polju osuo pablju po Marinkoviću: Ivan je tabletoman njega deca ne zanimaju! (VIDEO)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

24.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda nove sezone emisije "Minsko polje sa Sanjom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Od večeras svake srede u 21 čas gledate vašu omiljenu emisiju "Minsko polje sa Sanjom" na portalu i Jutjub kanalu Republika TV

 

Nova voditeljka je emisije je Sanja Arsić a njen prvi gost koji je seo u vruću stolicu je rijaliti učesnik Kristijan Golubović. 

Golubović ne krije da prati dešavanja u "Eliti", pa se okomio na Marka Janjuševića Janjuša. I bez ustezanja otkrio svoje mišljenje vezano za bivšeg cimera. 

Foto: Milan Kostić/Republika.rs

Minsko polje sa Sanjom, gost Kristijan Golubović

 

- Janjuš je namazan i pokvaren, naučio je da koristi rijaliti, pa radi sve zbog honorara i novca. Janjuša interesuje samo kićanović, biće dobar ili loš po potrebi, samo dok su šuške tu. Ja nisam cvećka, takođe sam se vodio politikom "Oženjen sam, a ko momak živim", međutim ja sam shvatio šta sam radio i sramim se zbog toga. Bog će mi suditi zbog svega što sam radio - zaključio je Kristijan. 

 

Osim, Janjuša Kristijan se okomio i na Lepog Miću kao i na Ivana Marinkovića, kojima je dodelio i titlulu. 

 

- Ako bismo rekli da je metuzalem rijalitija Lepi Mića, odmah posle njega bih stavio Ivana Marinkovića. Ivan je dekan rijaliti nauka. Njega ne zanima ni dete, niti ova što je s njim, nit Miljana. Njega dete definitivno ne zanima, napravio ga je u toaletu sa Miljanom Kulić koja je bila pijana i  na tabletama, dok je on uvek na nekim sedativima   - osuo je Kristijan kod Sanje u emisiji. 

 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta! 
 

 

Bonus video: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading