OPET PALA ŽESTOKA KAZNA! Stiglo obaveštenje od Velikog šefa! Evo ko je nagrabusio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Grujić nastavlja sa tradicijom spavanja u nedozvoljeno vreme!

OPET PALA ŽESTOKA KAZNA! Stiglo obaveštenje od Velikog šefa! Evo ko je nagrabusio! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnike rijalitija Elita na imanju u Šimanovcima sačekalo je novo iznenađenje, ali niko isprva nije znao zbog čega! Naime, stanari Bele kuće su pre samog ulaska u rijaliti bili dobro upoznati sa svim pravilima koji važe od samog početka, a jedno od njih jeste svakako i da je spavanje nakon završetka muzike za buđenje strogo zabranjeno.

Foto: youtube.com/pink.rs

Danka Grujić

 

Danka Grujić nastavlja sa tradicijom spavanja u nedozvoljeno vreme, te je zbog toga Veliki šef doneo odluku da snosi posledice, te je ponovo udarena po džepu zbog kršenja osnovnog pravila Elite.

Podsećamo, nedavno je Veliki šef doneo odluku da Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo, Uroš Rajačić, Uroš Stanić, Stefani Grujić, Danka Grujić i Marija Malivuk budu kaženji zbog konstantnog kršenja pravila, a opet na temu kašnjenja u emisijama i spavanja u nedozvoljeno vreme. 

Inače, trenutno je u Eliti udarna svađa između repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

On je sinoć ponovo bio u centru pažnje zbog svojih ljubavnih problema. Tokom žurke u rijalitiju "Elita", došlo je do žestoke svađe između Ša i njegove devojke Mione Jovanović. Kako je već poznato, Ša je sklon ljubomori, a sinoć je došlo do konflikta kada je Miona odlučila da mu kontrira u svemu.

Tokom rasprave Ša je izrazio svoje nezadovoljstvo na agresivan način, što je rezultiralo žestokim sukobom rečima. Pljuštale su uvrede, a atmosfera je postala veoma napeta. U jednom trenutku, Ša je čak razbio neki predmet o pod, nakon čega je munjevito napustio prostoriju i otišao u garderober.

Treskao je sve pred sobom, a ukućani su prilazili, kako bi pokušali da ga smire i spuste loptu, dok je on divljao i pretio Mioni, dok su njegovi cimeri sve u neverici posmatrali. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading